پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۷

واکنش پیونگ یانگ به رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا

واکنش پیونگ یانگ به رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا

کره شمالی امروز سه شنبه به رزمایش مشترک آمریکا با کره جنوبی واکنش نشان داده و این تمرین نظامی را ناقض توافقات پیونگ یانگ با واشنگتن و سئول دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کره شمالی در واکنش به رزمایش ۱۵ روزه آمریکا و کره شمالی اعلام کرد که این رزمایش ناقض توافقاتی است که میان پیونگ یانگ با واشنگتن و سئول انجام شده است. 

کره شمالی همچنین اعلام کرد که موضع این کشور درباره حل اختلافات از طریق گفتگو تغییر نکرده است. 

در همین رابطه خبرگزاری رسمی کره شمالی KCNA نیز اعلام کرد: اگر این دو کشور (آمریکا و کره شمالی) به اقدامات خصمانه خود ادامه بدهند ما مجبور می شویم تا به دنبال راه جدیدی برویم که اخیرا آن را نشان داده ایم. 

کره شمالی ظرف روزهای اخیر چهار آزمایش موشکی انجام داده است. 

به گزارش مهر، علیرغم هشدارهای کره شمالی و بر اساس برنامه ریزی‌ های انجام شده، رزمایش مشترک  نظامی واشنگتن-سئول از دیروز دوشنبه آغاز شد.

به گفته مقامات نظامی کره جنوبی، این رزمایش با تمرین شبیه سازی رایانه‌ای  (CPX) برای مقابله با هرگونه شرایط اضطراری در شبه جزیره کره آغاز شده است.

این رزمایش قرار است ۱۵ روز طول بکشد حال آنکه کره شمالی در واکنش به این اقدام، امروز سه‌شنبه برای چهارمین بار طی ۲ هفته اخیر، دست به آزمایش موشکی زد.

به نظر می‌رسد که شلیک‌های آزمایشی کره شمالی با هدف تقویت فناوری موشکی این کشور قبل از ازسرگیری مذاکرات با آمریکا انجام می‌شود چراکه با شروع مذاکرات، انجام چنین آزمایش‌های موشکی برای پیونگ‌ یانگ دشوار خواهد بود.

از سوی دیگر، برخی کارشناسان برگزاری مانور نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی را باعث نارضایتی و نگرانی کره شمالی عنوان کرده و آزمایش‌های موشکی اخیر را واکنشی به رزمایش پیش رو می‌دانند.

کد خبر 4686146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha