پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مرداد ۱۳۹۸، ۸:۵۷

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

ایجاد طرح گردشگری در محور چالوس

ایجاد طرح گردشگری در محور چالوس

آسارا - شهردار آسارا از ایجاد طرح گردشگری در محور توریستی کرج - چالوس محدوده ری زمین خبر داد.

محمدباقرآسرایی در گفتگو با خبرنگار مهربا اشاره به اهمیت توسعه مکان های اقامتی- تفریحی در جاده کرج- چالوس اظهار کرد: باید به سمت تکیه بر گردشگری در بخش آسارا و جذب سرمایه گذار برای مشارکت در این طرح ها و البته با حفظ محیط زیست و جاذبه های طبیعی پیش رویم.

وی ادامه داد: در قالب این اقدامات باید ایجاد حداقل دو مکان اقامتی- گردشگری دربخش آسارا را تعریف کنیم؛ چون اکنون ظرفیت های خوبی مانند هتل های گچسر و دیزین را در جاده کرج- چالوس داریم اما نیازمند توسعه بیشترچنین مکان های اقامتی آن هم با کمک و سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم؛ چون توان دولت از نظر تخصیص اعتبار و هزینه کرد در چنین بخش هایی محدود است.

شهردار آسارا با اشاره به اهمیت کار در حوزه توریسم ورزشی در محور کرج - چالوس همانند آنچه در سرعین صورت گرفته و آنجا را به یک منطقه توریستی - ورزشی در کشور تبدیل کرده است، بیان کرد: به تبع انجام چنین اقداماتی در محور کرج - چالوس موجب رشد اقتصادی و رونق مناطقی مانند بخش آسارا است و به اشتغال زایی می انجامد.

وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضربهره برداری خوبی از فرصت های توسعه صنعت توریسم و گردشگری در محور کرج - چالوس صورت نگرفته است و به دلیل نبود مجتمع های اقامتی- تفریحی در جاده چالوس، مردم زمین ها را می فروشند و در مقابل ویلاهایی ساخته می شود که بحران های زیست محیطی به همراه دارد و از سویی موجب مهاجرت مردم منطقه و روستائیان می شود.

آسرایی در ادامه با اشاره به اهمیت ایجاد یک طرح گردشگری در محدوده ری زمین محور کرج- چالوس با تاکید بر اینکه از سال ۹۳ پیگیر اجرای چنین طرحی را در این منطقه بوده ایم، افزود: امسال به نتایج خوبی رسیده ایم و به دنبال این بوده ایم که طرحی منحصر به فرد انجام شود؛ چون احیاء و ساماندهی بستر رودخانه کرج باید با اولویت حفظ بستر موجود باشد.

وی در ادامه در خصوص این طرح گردشگری که قراراست از شهریور ماه در محدوده ری زمین در محور کرج- چالوس اجرایی شود، توضیح داد: در روزهای آتی تمیز کردن بستر رودخانه در محدوده ای که قراراست این طرح اجرایی شود را آغاز می کنیم، در مرحله بعدی شروع دیوار ساحلی در آن محدوده را عملیاتی می کنیم. 

شهردار آسارا با اشاره به اینکه در کل این پروژه فازبندی است و به یقین با سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی اجرای آن را پیش می بریم، توضیح داد: در قالب این طرح که بطور تقریبی ۴۰ هزار مترمربع وسعت دارد، ایجاد کمپ های گردشگری، مسیرهای تعریف شده پیاده روی و جانمایی فضایی باز برای تماشای مسیر رودخانه با حفظ ایمنی مسافران مدنظر قرار داده شده است.

وی در پایان گفت: دراین طرح گردشگری ایجاد فضاهای نمایشگاهی فصلی و جانمایی زمین چمن چند منظوره را خواهیم داشت و جانمایی پد هلی کوپتر وایجاد فضایی ۴ تا ۵ هزار متری برای برپایی نمایشگاه گل را نیز مورد توجه قرار داده ایم.

کد خبر 4686878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha