فرید در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق افزود: "فیلم "آرامش در میان مردگان" که در بخش میهمان بیست و پنجمین جشنواره فجر به نمایش درآمد، اردیبهشت ماه در سینماهای فرهنگ، فلسطین، ایران، سپیده و ... به نمایش عمومی درمی آید. پخش این فیلم بر عهده جوزان فیلم است و ساخت تیزرها و بیلبوردهای تبلیغاتی آن در حال پیگیری است."
"آرامش در میان مردگان" حکایت پیرزنی به نام طیبه است که در گورستان شهر زندگی می کند. آشنایی طیبه با زنی که هر روز بر مزار مرده اش حاضر می شود باعث می شود او طیبه را به خانه اش دعوت کند و ...در این فیلم گلاب آدینه، نیلوفر خوش خلق، نورا هاشمی و محسن حسینی به ایفای نقش می پردازند.
فرید در ادامه درباره ساخت فیلم "همخانه" هم گفت: "همانطور که می دانید فیلمنامه "همخانه" را من سال 79 نوشته و به ثبت رسانده ام. اما پس از مدتی متوجه شدم همین فیلمنامه با نام دیگری پروانه ساخت گرفته که بعد از پیگیری و رایزنی های متعدد خوشبختانه این مشکل برطرف شد. هم اکنون منتظر گرفتن پروانه ساخت این فیلم به تهیه کنندگی مسعود جعفری جوزانی هستم."
این فیلمساز درباره زمان ساخت "همخانه" هم گفت: "فیلمنامه به گونه ای نوشته شده که قطعا باید زمان ساخت آن بهار یا تابستان باشد. به همبن دلیل اگر بتوانم در اردیبهشت ماه مجوز ساخت آن را دریافت کنم، قطعا در همان ماه پیش تولید را آغاز و اوایل تابستان این پروژه سینمایی را کلید خواهم زد."
نظر شما