پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۵۸

مدیرکل دامپزشکی استان فارس:

۱۲۰ گروه نظارتی دامپزشکی استان فارس در محل های ذبح حضور دارند

۱۲۰ گروه نظارتی دامپزشکی استان فارس در محل های ذبح حضور دارند

شیراز – مدیرکل دامپزشکی استان فارس از فعالیت ۱۲۰ گروه نظارتی به مناسبت عید قربان در محل های ذبح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، یعقوب مهندس با بیان اینکه به مناسبت عید قربان از صبح روز دوشنبه ۳۳ کشتارگاه در فارس اقدام به ذبح شرعی و بهداشتی می‌کنند، اظهار داشت: با توجه به مشاهده چند مورد تب کریمه کنگو و احتمال سرایت به انسان اداره کل دامپزشکی حدود ۱۲۰ گروه نظارت را در عید قربان به صورت ۲۴ ساعته فعال کرده است تا ضمن نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی با مردم بیشتر همکاری لازم را داشته باشند.

وی افزود: تمام کشتارگاه‌ها در سطح استان و به علاوه پایگاه‌های ویژه در سطح کلان شهر شیراز به صورت رایگان و با نظارت دامپزشکی ذبح شرعی و بهداشتی را در روز عید قربان انجام می‌دهند.

مهندس تصریح کرد: همچنین ۲۳۶ مرکز نیکوکاری از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) در سراسر استان روز دوشنبه فعال شده و آماده دریافت نذورات مردم هستند.

مدیرکل دامپزشکی فارس اضافه کرد: از آنجا که ۷۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد بنابراین ذبح بهداشتی در محل‌های در نظر گرفته و با نظارت دامپزشکی امری ضروری به نظر می‌رسد.

وی گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به fars.ivo ir از مکان‌های در نظر گرفته شده برای ذبح شرعی وبهداشتی مطلع شوند.

مهندس تاکید کرد: از کشتار دام در معابر عمومی جداً  خودداری شود و به منظور جلوگیری از احتمال بروز بیماری های مشترک همچون بیماری تب کریمه کنگو ، علاوه بر رعایت کردن بهداشت فردی و استفاده از دستکش در زمان کشتار و قطعه بندی گوشت ، لاشه دام قربانی شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

کد خبر 4690148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha