به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، طالبان اعلام کرده که دور هشتم مذاکرات صلح افغانستان میان نمایندگان آمریکا و این گروه، به پایان رسیده است.
«زلمای خلیل زاد» نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان نیز در صفحه توییترش ابراز امیدواری کرد که این عید قربان آخرین عیدی باشد که افغانستان در جنگ به سر میبرد.
آقای خلیل زاد نوشته: «من میدانم که مردم افغانستان مشتاق صلح هستند. ما در کنار آنها ایستادهایم و برای رسیدن به یک توافقنامه صلح پایدار و شرافتمندانه و افغانستان مستقلی که تهدیدی برای دیگر کشورها نباشد، تلاش میکنیم».
«ذبیحالله مجاهد» سخنگوی گروه طالبان، امروز دوشنبه در صفحه توییترش نوشت که مذاکرات طولانی و مفیدی بود، موافقت کردیم که در مورد اقدامات آینده هر دو طرف با رهبری خود مشورت کنیم.
او روز قبل نیز در یک رشته توییت تاکید کرد بود که سعی بر آن است تا همه موارد توافقنامه بر اساس منافع ملی و اسلامی و با دقت کامل نهایی برای اعلام آماده شود.
دور هشتم مذاکرات میان نمایندگان آمریکا و گروه طالبان ۱۲ مرداد در دوحه، پایتخت قطر آغاز و تا سه روز با گفتگو میان دو طرف جریان داشت.
پس از روز سوم مذاکرات از (۱۵ تا ۲۰ اسد مرداد) گروه کوچکی از نمایندگان طالبان و دیپلماتهای آمریکایی مشغول نهاییسازی توافقنامه بودهاند. توافقی که مشخص نیست چه زمان نهایی و اعلام خواهد شد.
گفته میشود پس از دستیابی به توافق میان نمایندگان دو طرف، مذاکرات بینالافغانی برگزار خواهد شد.
نظر شما