پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۴

سفیر ترکیه در سودان:

برخی کشورها به طور مستقیم در سودان دخالت کردند

برخی کشورها به طور مستقیم در سودان دخالت کردند

سفیر ترکیه در سودان درمصاحبه ای اعلام کرد: برخی کشورها به طور مستقیم در تحولات سودان دخالت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عرفان نظیراوغلو سفیر ترکیه در خارطوم در مصاحبه با آناتولی اعلام کرد: سودان تمایلی برای دوری از ترکیه ندارد. بنابراین روابط دو کشور بر پایه‌های مستحکم‌تر بنا نهاده خواهد شد.

سفیر ترکیه در خارطوم در ادامه افزود: ما در سودان با دیگران رقابت نمی کنیم. مردم سودان از دخالت خارجی‌ها در امور داخلی این کشورشان ناراحت شده و مقابل سفارتخانه‌های آنها در خارطوم تظاهرات‌ کردند.

نظیراوغلو در پاسخ به انتقاد برخی از موضع ترکیه در قبال تحولات سودان نیز گفت:ما با تمام طرف‌های سودانی مستقیم و غیرمستقیم تماس برقرار کردیم. ترکیه در قبال تحولات سودان بی‌تفاوت نبوده؛ اما در اوضاع این کشور نیز دخالت نکرده است. بی‌تفاوتی و عدم مداخله دو مفهوم متفاوت هستند که نباید با یکدیگر اشتباه کنیم. برخی کشورها به طور مستقیم در تحولات سودان دخالت کرده و سعی داشتند این روند مدیریت کنند. مردم سودان نیز به مداخله این کشورها اعتراض کردند. آینده سودان را مردم این کشور تعیین خواهند کرد.

کد خبر 4692822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha