مهرداد جهانی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ۶۹ مورد حکم قضایی اخذ شده، ۴۹ مورد مرتبط با نصب تابلوی غیرمجاز و ۲۰ مورد ساخت و ساز بوده است.
وی همچنین اضافه کرد: از موارد فوق ۳۶ مورد در محور کرج - چالوس، ۱۹ مورد در حریم راه های شهرستان نظرآباد، هفت مورد در حاشیه راه های شهرستان کرج، چهار مورد در شهرستان اشتهارد و سه مورد در حوزه استحفاظی شهرستان ساوجبلاغ بوده که تخریب و جمع آوری شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز تاکید کرد: هر گونه تجاوز به حریم راه ها اعم از ساخت و ساز ابنیه و یا نصب تابلو بدون اخذ مجوزهای لازم و رعایت ضوابط ایمنی خلاف قانون است.
جهانی افزود: ساخت و ساز مستحدثات و نصب تابلو در حاشیه جاده ها دارای ضابطه و قوانین خاصی است که بر حسب آن مکانیابی صحیح انجام و احداث سازه و نصب تابلو به گونه ای انجام می شود که از لحاظ ایمنی خطری برای رانندگان نداشته باشد.
وی ضمن تقدیر از همراهی نهادهای قضائی و انتظامی استان برای برخورد مجدانه با متجاوزان به حریم راه ها، گفت: بدون شک برخورد با متجاوزان به حریم راه ها بدون مساعدت و همکاری نهادهای قضائی و انتظامی استان مقدور نیست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز با تاکید بر این که رعایت نکات ایمنی در جاده ها به لحاظ فراهم کردن شرایط سفر ایمن و مناسب برای مسافران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، افزود: هر واحد تولیدی و یا صنفی که بخواهد در حاشیه راه ها اقدام به احداث سازه و یا نصب تابلو کند باید درخواست خود را به اداره راهداری و حمل و نقل جاد ه ای شهرستان مربوطه ارائه کند تا پس از بررسی کارشناسی و رعایت ضوابط تعیین شده و اصول ایمنی، در صورت نبود موانع، مجوز لازم برای متقاضی صادر شود.
نظر شما