به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی عصر پنج شنبه در ادامه سفر یک روزه خود به استان مرکزی در نشستی در فرمانداری محلات اظهار داشت: آمارهایی که به ازای هر هزار نفر جمعیت، تعداد تخت بیمارستانی مورد نیاز در آینده را تخمین می زند به عنوان کارشناس در این حوزه قبول ندارم و معتقدم باید کاری انجام داد تا مردم از این تخت های بیمارستانی کمتر استفاده کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: هم اکنون در حال راه اندازی ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری کوچرو در سطح کشور هستیم، کاری که تاکنون انجام نشده است.
وی بیان کرد: با استفاده از استقرار یک کانکس و یک بهورز در چادرهای عشایری و یک پنل خورشیدی که داروها را بتوان درون یخچال نگهداری کرد، این امکان در مناطق کوچرو فراهم شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بهورز مذکور بایستی مراقبت و کنترل فشار خون افراد باردار و پر ریسک، مراقبت از کودکان عشایری و ... را انجام دهد.
نمکی اظهار کرد: مجموع هزینه احداث این ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری در سطح کشور، کمتر از هزینه لازم برای تامین ۸ تخت بیمارستانی است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: پرونده الکترونیک سلامت را مستقر کردیم و سیستم ارجاع و پزشک خانواده نیز اضافه شده است و استان مرکزی به عنوان یکی از پایلوت های اصلی استقرار این سیستم در سطح کشور می باشد.
نظر شما