پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۳۸۶، ۱۱:۰۵

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه :

مسافران نمایشگاه کتاب را اتوبوسهای ریالی جابجا می کنند

مسافران نمایشگاه کتاب را اتوبوسهای ریالی جابجا می کنند

امسال اتوبوسهای بلیتی در جابجایی مسافران نمایشگاه بین المللی کتاب نقشی ندارند و این گروه از مسافران با اتوبوسهای ریالی جابجا خواهند شد.

محمد احمدی بافنده در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص تخلفات رانندگان اتوبوس در سال گذشته و تقاضای وجه نقد آنان در قبال جابه جایی مسافران نمایشگاه بین المللی تهران ادامه داد: با فعالیت اتوبوسهای ریالی دریافت وجه درچارچوبی قانونمند انجام می شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خاطر نشان ساخت: در هنگام برگزاری نمایشگاه کتاب سال گذشته هنوز اتوبوس های ریالی پایتخت فعالیت خود را آغاز نکرده بودند بنا براین شرایط بی قانون آن دوره هرج و مرج خفیفی در جابجایی مسافران ایجاد کرد.

احمدی بافنده ادامه داد: اتوبوسهای بلیتی امسال نقشی در این جابجایی ها ندارند و نزدیک بودن محل نمایشگاه (مصلی بزرگ تهران) به ایستگاه مترو موجب شده تا اتوبوسها بتوانند از زمان آغاز تا پایان شروع نمایشگاه خدمات ارائه دهند .

این مقام مسئول ، نرخ اتوبوسهای ریالی را بین 100 تا 200 تومان عنوان کرد و گفت : بازرسان سازمان اتوبوسرانی چگونگی کار اتوبوسهای خصوصی را نظارت کرده ، تخلفات را گزارش داده و نرخ ها را کنترل می کنند.

کد خبر 469373

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha