به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، خالد بن عبدالعزیز الفالح وزیر انرژی، صنایع و منابع معدنی عربستان حمله به میدان نفتی الشیبه در جنوب شرق عربستان را تایید کرد.
وی گفت که در ساعت شش و پانزده دقیقه صبح روز شنبه حمله پهپادی انجام شده است و خساراتی به بار آورده؛ اما این حمله تلفاتی به دنبال نداشته است.
وزیر انرژی سعودی مدعی شد: این حمله تروریستی به روند تولید و صادرات نفت عربستان گزندی وارد نکرده است. عربستان این حمله را محکوم می کند و آنرا اقدامی تروریستی و خرابکارانه می داند که در ادامه حملات به نفتکش ها در خلیج فارس و لوله های نفتی در عربستان است. حمله به تاسیسات حیاتی فقط عربستان را هدف قرار نمی دهد بلکه روند انتقال انرژی به دنیا را هدف قرار می دهد و اقتصاد جهانی را تهدید می کند.
وی ادعا کرد: این حمله بار دیگر اهمیت مقابله جامعه بین المللی با همه طرفهای تروریستی که این اقدامات خرابکارانه را انجام می دهند از جمله حوثی های مورد حمایت ایران در یمن، ضروری می کند.
نظر شما