پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۹:۵۰

نماینده دامغان در مجلس:

۲۹ روستای دامغان از خدمات دفاتر خدمات روستایی برخوردار هستند

۲۹ روستای دامغان از خدمات دفاتر خدمات روستایی برخوردار هستند

دامغان - نماینده مردم دامغان در مجلس با اشاره به فعالیت دفاتر خدمات روستایی در ۲۹ روستای این شهرستان گفت: سه روستای دیگر شهرستان از خدمات این دفاتر بهره‌مند خواهند شد.

ابوالفضل حسن بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه ۲۹ روستای دامغان از دفاتر خدمات روستایی برخوردار هستند که تا پایان سال جاری این  دفاتر در سه روستای دیگر افتتاح می‌شود، تاکید کرد: در شهرستان ۱۲۰ روستا وجود دارد که از این تعداد ۶۷ روستا دهیاری دارند و این دفاتر می‌توانند خدمات خوبی را به مردم ارائه کنند.

وی خاطر نشان کرد: باید تلاش شود دفاتر خدمات روستایی در سطح روستاها افزایش پیدا کند تا از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود.

نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی از فعالیت دفاتر خدمات روستایی در ۶۱ روستای استان سمنان خبر داد و گفت: ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در قالب پرداخت تسهیلات کم‌بهره به روستاییان برای ایجاد اشتغال جوانان و کمک به رشد و توسعه روستاها درنظر گرفته شده است.

حسن بیگی گفت: شوراها و دهیاری‌ها امروز می‌بایست در زمینه جذب این اعتبار و اختصاص آن به جوانان و روستاییان با همکاری بخشداری‌های تابعه تلاش کنند تا شاهد اتفاقات خوبی در زمینه توسعه روستایی و ارائه خدمات به مردم روستانشین باشیم.

کد خبر 4695254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha