به گزارش خبرنگار مهر، مجید رستگاری گوهر روز یکشنبه در آیین اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در اراک، اظهار داشت: امسال بالغ بر یک میلیون نفر در جشنواره کتابخوانی رضوی در کشور مشارکت کردند.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی ادامه داد: در استان مرکزی طی سال گذشته نزدیک به ۱۴ هزار نفر و امسال بالغ بر ۲۶ هزار نفر در جشنواره کتابخوانی رضوی شرکت کردند.
وی بیان کرد: امسال چهار هزار و ۷۶۸ نفر از مردم شهرستان اراک در نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی شرکت کردند و میزان مشارکت آن ها نسبت به سال گذشته دو برابر شده است و همچنین ۴۹ نفر در این جشنواره به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی ۷۵۴نفر در بخش نقاشی، ۹۹۸ نفر در بخش مکتوب، ۱۹۲ نفر در بخش پویش، دو هزار و ۴۴۵ نفر در بخش پاسخ به سوالات چهارگزینه ای و ۳۷۹ نفر در بخش معرفی متنی کتاب از شهرستان اراک شرکت کردند.
بر اساس گزارش مهر، در این آیین از نفرات برگزیده و دستگاه های مشارکت کننده استان مرکزی در اجرای جشنواره کتابخوانی رضوی تقدیر به عمل آمد.
نظر شما