پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۸۶، ۱۶:۲۴

امام جمعه شیراز:

پدیده بدحجابی و بی حجابی نیازمند برخورد جدی است

شیراز - خبرگزاری مهر: امام جمعه شیراز تاکید کرد: باید با پدیده بدحجابی و بی حجابی برخورد شود تا ریشه آن در جامعه اسلامی از بین برود .

به گزارش خبرنگار مهر ؛ آیت الله محی الدین حائری شیرازی در خطبه های نماز جمعه شیراز اظهار داشت : قوانین باید برای مجرمان  دافعه ایجاد کند زیرا ریشه گناه و جرم جاذبه آن است اما با تدوین قوانین دارای دافع می توان شاهد از بین رفتن زمینه های وقوع جرم در جامعه بود.

 

وی افزود: در بسیاری از موارد عدم اجرای درست احکام و قوانین باعث وقوع جرائم هستند زیرا در کشور ما که اغلب احکام آن برگرفته از دین مبین اسلام هستند قوانین مشکلی ندارند بلکه اجرای آنها دارای مشکل است.

 

نماینده فارس در مجلس خبرگان رهبری ضمن تاکید بر لزوم اصلاح برخی از قوانین، برخی از جریمه های پیش بینی شده را برای جلوگیری از وقوع دوباره جرم بازدارنده ندانست.

 

آیت الله حائری شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن حمایت از مسئولان استان فارس در توجه به زیر ساخت ها خاطرنشان کرد: با اتصال استان فارس به خلیج فارس توسط  راه آهن شیراز- عسلویه می توان شاهد پایان مشکلات این استان و آغاز توسعه آن بود .

کد خبر 469654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha