به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد علی آلهاشم ظهر امروز دوشنبه در جشن امامت و ولایت شهرستان عجب شیر با بیان اینکه موضوع غدیر باید در جامعه تبیین شود، ادامه داد: غدیر خم به خوبی باید تبیین شود و در این صورت میتواند بین مسلمانان باعث ایجاد اتحاد و همدلی شود.
وی با تاکید بر اینکه پیام اصلی غدیر ابلاغ مقام حاکمیت جامعه اسلامی است، ابراز داشت: عید غدیر خم عید اهل بیت پیامبر و از بزرگترین اعیاد است و باید برنامه های این عید به صورت باشکوهی برگزار شود.
آل هاشم با بیان اینکه حضرت علی (ع) تنها فردی بود که برای مقام حاکمیت جامعه اسلامی از جانب خداوند نائل شد، اظهار داشت: در این روز مهمترین واقعه تاریخ اسلام و آخرین ماموریت و مهمترین ماموریت پیامبر اکرم(ص) یعنی تعیین امام و تعیین ولی جامعه اسلامی توسط خاتم پیامبران رقم خورد.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه غدیر تنها مربوط به مساله جانشینی حضرت علی(ع) نیست، گفت: در این واقعه موضوع امامت مطرح بوده و باید این موضوع به مردم روشنگری و تبیین شود.
نظر شما