به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آبفای فارس، محمدعلی قلندری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: ۱۰ پروژه آبرسانی آماده بهره برداری با صرف اعتباری بالغ بر۱۲۳ میلیارد ریال آماده شده است.
وی در توضیح اقدامات انجام شده در راستای آماده شدن این پروژه های آبرسانی، گفت: در این راستا حفر و تجهیز ۳ حلقه چاه، اجرای بیش از ۱۶ هزار و ۹۰۰ متر خط انتقال آب، اجرای بیش از ۷۲۰۰ متر اصلاح شبکه های اصلی و فرعی توزیع آب شرب، ایجاد ۲ باب مخزن ذخیره و یک باب ایستگاه پمپاژ آب، عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت آبفای فارس خاطرنشان کرد که با بهره برداری از این پروژهها، جمعیتی بالغ بر۱۹ هزار ۴۰۰ خانوار در هشت شهرستان فارس از نعمت آب شرب بهداشتی برخوردار خواهند شد.
قلندری همچنین به شهروندان توصیه کرد که با به کارگیری روشهای مختلف، بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف آب شرب بهداشتی را در دستور کار قرار دهند.
نظر شما