به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی نظام پزشکی همدان، علیرضا مدرکیان در جمع پزشکان با بیان اینکه طی دو سال اخیر جامعه پزشکی همدان با موضوعات زیادی مواجه شده است، اظهار داشت: موضوع استفاده پزشکان از کارتخوان مصوبه مجلس است که از نظر ما قانون تبعیضآمیزی بوده و به آن معترضیم.
وی گفت: اعتراض خود را مطرح کردهایم اما اینکه سازمان نظام پزشکی مخالف استفاده از کارتخوان باشد عملیاتی نبوده و غیر ممکن است بگوییم مصوبه را قبول نداریم.
رئیس نظام پزشکی همدان بیان کرد: در این خصوص اینکه همکاران پزشک چه تصمیمی بگیرند نظر شخصی آنهاست اما اگر شماره سریال کارتخوان خود را وارد نکنند ممکن است با عوارض و جریمههایی مواجه شوند.
وی با اشاره به اینکه گلایمند مصوبه مجلس در خصوص کارتخوان هستیم و با نمایندگان نیز در این خصوص مذاکراتی خواهیم داشت، تاکید کرد: باید قانون برای همه و یا هیچ کس اجرا شود، هرچند وجود کارتخوان در مطبها را تاکید می کنیم اما رجیستری مالیاتی کملطفی است.
مدرکیان با بیان اینکه جامعه نظام پزشکی همدان هیچگاه فرار مالیاتی نداشته و به موقع نیز پرداخت کرده است گفت: متاسفانه امروز شاهد هجمههای گسترده ای به پزشکان هستیم.
وی با بیان اینکه این موضوع به جایی رسیده که عالیترین مقامات دولت نیز در صحبتهای رسمی خود به جای انتقاد به طرح تحول سلامت نقد از پزشکان دارند، افزود: این در حالی است که از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت انتقاد داشتیم و هرجایی هم موضوع را مطرح کردیم.
نظر شما