پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۴۴

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد:

آمادگی برای توسعه روابط اقتصادی با کشور ترکمنستان

آمادگی برای توسعه روابط اقتصادی با کشور ترکمنستان

مشهد- استاندار خراسان رضوی گفت: برای توسعه روابط اقتصادی در بخش‌های سرمایه‌گذاری و تجارت آماده همکاری با کشور ترکمنستان هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی‌رضا رزم‌حسینی در دیدار احمد قربانف، سفیر جمهوری ترکمنستان در ایران اظهار کرد: برای توسعه روابط اقتصادی در بخش‌های سرمایه گذاری و تجارت آماده همکاری هستیم.

وی افزود: خراسان رضوی به دلیل میزبانی سالانه از 30 میلیون زائر داخلی و خارجی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه مناسبات اقتصادی با استان‌های کشور ترکمنستان دارد و از هر اقدامی در این مسیر استقبال می‌کنیم.

احمد قربان، سفیر جمهوری ترکمنستان در ایران هم در ادامه این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به مشهد گفت: برای توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور از طرف ما رغبت بسیار زیادی وجود دارد.

وی افزود: نقاط اشتراک زیادی بین دو کشور ترکمنستان و ایران وجود دارد که می‌توان با بهره‌گیری از این نقاط در مسیر توسعه روابط اقتصادی گام برداشت.

کد خبر 4701158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha