پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ شهریور ۱۳۹۸، ۹:۴۹

در گفتگو با مهر مطرح شد:

اصناف و بازاریان مازندران تا آخر کنار سیل زدگان هستند

اصناف و بازاریان مازندران تا آخر کنار سیل زدگان هستند

ساری -مسئول بسیج قشر اصناف سپاه کربلا مازندران گفت: بسیج اصناف و گروه های جهادی تا پایان کار در کنار مردم سیل زده استان هستند.

محمد ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشکیل بسیج اصناف و فلسفه آن اظهار داشت: هدف بسیج قشر اصناف نهادینه کردن ارزش های دینی برای تداوم مسیر و پیشبرد اهداف انقلابی است.

وی با اشاره به همایش اصناف و بازاریان و بسیجیان اصناف، تقدیر از نخبگان و برگزیدگان را از جمله برنامه ها برشمرد.

وی درباره اقدامات بسیج اصناف در قالب طرح جهادی، برپایی اردوها را از جمله برنامه ها بیان کرد و گفت: بسیج اصناف در بحران ها و حوادث غیرمترقبه و حل مشکلات محرومان فعالیت می کند.

ابراهیمی گفت: در جریان وقوع سیل، گروه های جهادی زیادی مانند تعمیرکاران لوازم خانگی، برقی، کارواش داران و غیره به کمک مردم سیل زده آمدند و حضور چشمگیری در امدادرسانی داشته اند.

مسئول بسیج قشر اصناف سپاه کربلا ادامه داد: از روز اول وقوع سیل سال جاری در استان بسیاری از فرماندهان و گروههای جهادی حضوری ملموس و چشمگیر در مناطق سیل زده داشتند و تا پایان کار در کنار سیل زدگان هستیم.

وی افزود: در مرحله اول حدود 13 میلیارد ریال از سوی بسیج اصناف به سیل زدگان کمک شده است و اکنون نیز در حال جمع اوری کمک برای تجهیز واحدهای سیل زده هستیم.

وی گلباران مزار شهدا، دیدار با خانواده های شهدای اصناف، حضور در نمازجمعه، برپایی مراسم گلریزان برای جهاد همبستگی ملی، گرامیداشت روز عید غدیر از جمله برنامه های روز اصناف در استان به شمار می رود و از همه بازاریان و اصناف در جهاد اقتصادی تقدیر کرد و گفت: بازاریان همچنان با خوشنامی و نیکنامی فعالیت خود را ادامه می دهند.

ابراهیمی گفت: نباید عملکرد خوب بازار توسط برخی افراد بازاری نما بد جلوه داده شود و باید با این رفتارها مقابله کرد.

کد خبر 4702190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha