پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۳۹

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان مطرح کرد:

سفر ارزان در سبد فرهنگی خانوارهای اصفهانی قرار می گیرد

سفر ارزان در سبد فرهنگی خانوارهای اصفهانی قرار می گیرد

اصفهان- مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان گفت: سفر ارزان یکی از برنامه های جدی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در راستای توسعه گردشگری داخلی در کشور است.

فریدون الله یاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی کنونی سفر ارزان می تواند در توسعه و رونق گردشگری موثر واقع شود، اظهار داشت: با تقویت تاسیسات گردشگری داخلی می توان به سفر به عنوان یکی از نیازهای خانواده ها پاسخ داد.

وی افزود: در این راستا اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری استان اصفهان در تلاش است تا زمینه سفر ارزان را فراهم و  در این راستا بسته های سفر ارزان را به شهروندان اصفهانی اعلام و معرفی کند.

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان بیان داشت: با برنامه ریزی های به عمل آمده و توزیع مناسب مکانی و زمانی سفر در پهنه استان اصفهان، به دنبال اجرای طرح سفرهای ارزان قیمت که با عنوان «ساب» در پهنه استان اصفهان شناخته می شود هستیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: طرح سفرهای ارزان قیمت با معرفی ظرفیت های گردشگری ارزان به جامعه در صدد است تا سفر را در جایگاه مناسب در سبد خانوارها جای دهد و به کمک شهروندان زمینه توسعه گردشگری داخلی را فراهم کند.

کد خبر 4702280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha