پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۴۲

آپ همراه با فعالین بازار سرمایه و معرفی خدمت «سجام»

آپ همراه با فعالین بازار سرمایه و معرفی خدمت «سجام»

نشست خبری آپ بهمراه شرکت سمات با موضوع ارائه خدمت سجام روی اپلیکیشن آپ با حضور حامد منصوری مدیرعامل شرکت آسان پرداخت و حسین فهیمی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این نشست حامد منصوری، مدیرعامل آپ دلیل اینکه سامانه سجام را در اپلیکیشن آپ راه‌اندازی کرده‌اند، توضیح داد و گفت: اولین دلیل ما تسهیل احراز هویت برای مردم است. اکنون ۴۰ میلیون نفر آپ را دانلود کرده‌اند و ورود به این سامانه می‌تواند کار را برای عده‌ای راحت‌تر کند.

وی همچنین افزود: امروزه شاید فعالان بازار بورس کمتر از چهار درصد جمعیت کشور را تشکیل دهند، ما می‌خواهیم این رقم را به ۲۰ درصد برسانیم. هدف دیگر ورود به سجام رقابت سالم‌تر و شفاف‌تر در بازار سرمایه است.

در ادامه این نشست خبری حسین فهیمی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با اشاره به اینکه آپ با ایجاد ثبت نام و استعلام سجام در اپلیکیشن خود قدم اول برای ورورد به بازار سرمایه را برداشته، گفت: اکنون حداقل زیرساخت در بازار سرمایه فراهم شده و شرکت‌ها و کسب‌وکارها در حوزه فناوری و فین‌تک می‌توانند خدمات جدیدی را با استفاده از تکنولوژی‌های جدید در این بازار تعریف کنند.

وی اضافه کرد: به‌عبارتی از راه‌ بقای کسب‌وکارهایی که مبتنی بر تکنولوژی هستند این است که شرکت‌ها باید متناسب با ذائقه فعالان بازار سرمایه و میزان ورود به آنها خدمات جدیدی ارائه دهند.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4703321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha