به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، عنایتالله رحیمی در دیدار فاضل نظری مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گفت: فارس با حدود 5 میلیون جمعیت، تعداد زیادی کودک و نوجوان متقاضی استفاده از خدمات کانون پرورش فکری را در خود جای داده است.
وی تصریح کرد: فضای مجازی بخشی از نیازهای امروز جامعه را پوشش می دهد و اگر به صورت برنامه ریزی شده از این فناوری بهره برداری کنیم می توانیم با پشت سر گذاشتن فاصله های جغرافیایی، بخشی از خدمات مورد نیاز کودکان و نوجوانان را به آنان ارائه کنیم .
استاندار فارس با اشاره به ظرفیت های علمی و فرهنگی استان فارس و و جود دانشگاه های متعدد دراین استان که می توانند در زمینه تولید محتوا پشتیبانی های ارزشمندی از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داشته باشند، گفت: فارس پایتخت فرهنگی ایران به شمار می رود و انتظار می رود تولید محتوای فرهنگی در آن در بالاترین سطح صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در فارس برای تقویت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام شده است، گفت: ایجاد کانون های سیار در شهرها و روستاها می تواند بخشی از فضاهایی که امکان حضور فیزیکی و دائمی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وجود ندارد را پوشش دهد.
رحیمی با بیان این که اگر سرمایه گذاری بیشتری در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام شود به نتایج و اهداف خوبی دست پیدا خواهیم کرد، گفت: تقویت حوزه پرورش و آموزش تاثیرگذاری فراوانی در روند رشد کودکان که سرمایه های آینده کشور دارند خواهد داشت .
استاندار فارس با اشاره به اینکه مشغلههای فراوان والدین در شرایط امروز جامعه ایجاب می کند که نهادهای خدماتی فرهنگی بتوانند به صورت تخصصی برای خدمات را به کودکان و نوجوانان ارائه کنند، اظهارداشت: حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می تواند نتایج ارزشمندی را برای آینده جامعه به دنبال داشته باشد.
رحیمی به ارتباط و علاقه خود به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دوران تحصیل در مدرسه اشاره و اضافه کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مراکزی است که دانش آموزان نسبت به آن علاقه و اشتیاق نشان می دهند و می تواند تاثیرات بسیار خوبی در روحیه و آینده آنان داشته باشد؛ در این زمینه کودکان روستایی در اولویت قرار دارند.
نظر شما