پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۵۵

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اهواز خبر داد:

تشکیل کمیته هشت گانه برای برنامه های هفته دفاع مقدس در اهواز

تشکیل کمیته هشت گانه برای  برنامه های هفته دفاع مقدس در اهواز

اهواز- معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اهواز گفت: در راستای برگزاری هرچه بهتر برنامه های هفته دفاع مقدس، کمیته هشت گانه ای متشکل از ادارات این شهرستان در فرمانداری اهواز تشکیل شد.

به گزارش خبرگار مهر، سید مجید صالحی پیش از ظهر  سه شنبه در دومین جلسه هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس شهرستان اهواز، اظهار کرد: دفاع مقدس در کشور و به خصوص در استان خوزستان که هشت سال با این مسئله درگیر بود بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: ما در آن زمان موفق شدید علی رغم تهدیدها و محدودیت های مختلف تسلیحاتی  و با دست خالی در برابر دشمن دفاع کنیم و پیروز شویم.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اهوازتصریح کرد: میزان زیادی از سربلندی و اقتداری که امروز کشور ما در جهان دارد مرهون دفاع پیروزمندانه ای بود که در برابر دشمن در هشت سال دفاع مقدس صورت گرفت.

صالحی گفت: در این راستا برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های هفته دفاع مقدس در شهرستان اهواز کمیته هشت گانه ای تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین برنامه ما در هفته دفاع مقدس برگزاری رژه ۳۱ شهریور است، بیان کرد: از دیگر برنامه های این هفته میتوان به برگزاری نمایشگاه، مسابقات، دیدار با خانواده شهدا، برنامه های فرهنگی و افتتاح پروژه ها اشاره کرد که امیدواریم این برنامه ها در یک فضای امن برگزاری شود.

کد خبر 4703707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha