دکتر علیرضا صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برنامه های موجود در جهت رفاه اعضای هیئت علمی از برنامه های توسعه ای کشور است و پس از برگزاری دو همایش سراسری ستادهای رفاه اعضای هیئت علمی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به راه اندازی صندوق رفاه اعضای علمی در این دانشگاه ها اقدام شد.
وی یاد آور شد: تدوین و تأیید اساسنامه تشکیل صندوق در وزارت بهداشت و ابلاغ آن به دانشگاه های علوم پزشکی کشور از مهمترین فعالیت های ستاد رفاه اعضای هیئت علمی در سال گذشته بود و خوشبختانه مسیر تشکیل صندوق های رفاه اعضای هیئت علمی به این ترتیب هموار شد.
صدیقی خاطرنشان کرد: هم اکنون 11 دانشگاه موفق شده اند که مجوز ثبت شرکت ها مبنی بر ایجاد صندوق رفاه اعضای هیئت علمی را در شهر و استان خود کسب کنند.
وی با اشاره به میزان مبالغی که از سوی اعضا به عنوان حق عضویت پرداخت می شود، گفت: هر عضو هیئت علمی یک میلیون ریال به عنوان حق عضویت و دانشگاه نیز به عنوان سهم خود به ازای هر عضو هیئت علمی و سهم دانشگاه یک میلیون ریال به صندوق پرداخت می کند.
دبیر ستاد رفاه اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت افزود: وزارت بهداشت به عنوان سهم دانشگاه مبلغ 5 میلیون ریال را به ازای هر عضو هیئت علمی به صندوق تشکیل شده در هر دانشگاه پرداخت می کند.
وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیئت علمی در تشکیل این صندوق ها روند رو به رشد تشکیل آنها ادامه یابد.
صدیقی اعضای هیئت علمی تعریف شده در صندوق رفاه را اعم از شاغل و بازنشسته ذکر کرد و گفت: اعضای هیئت علمی به افرادی اطلاق می شود که حکم هیئت علمی برای آنها صادر شده است. هیئت مدیره صندوق متشکل از منتخبین اعضای هیئت علمی است و رئیس دانشگاه به عنوان عضو ثابت هیئت مدیره در جلسات حضور خواهد داشت.
نظر شما