پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶

رئیس انجمن عکس و فیلم خرمشهر خبر داد:

برگزاری انتخابات انجمن عکس و فیلم خرمشهر در آینده‌ای نزدیک

برگزاری انتخابات انجمن عکس و فیلم خرمشهر در آینده‌ای نزدیک

خرمشهر - رئیس انجمن عکس و فیلم خرمشهر گفت: کارهای مقدماتی برگزاری انتخابات انجمن عکس و فیلم خرمشهر از هفته آینده آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله حلیات صبح پنجشنبه در مراسم اکران فیلم کوتاه خرمشهر در مجتمع فرهنگی هنری خلیج‌فارس این شهرستان، اظهار کرد: بعد از وقفه‌ای سه‌ساله امسال و در آینده‌ای نزدیک هیئت‌رئیسه جدید انجمن عکس و فیلم خرمشهر انتخاب خواهند شد.

وی افزود: از هفته آینده شرایط نامزدها برای شرکت در انتخابات اعلام می‌شود و انتخابات نیز به‌زودی برگزار خواهد شد.

رئیس انجمن عکس و فیلم خرمشهر به افتتاح دفتر رسمی این انجمن در آینده‌ای نزدیک نیز خبر داد و گفت: به‌زودی و هم‌زمان با افتتاح پلاتو اداره فرهنگی و ارشاد اسلامی خرمشهر، دفتر انجمن عکس و فیلم نیز در این محل دایر می‌شود.

وی تأکید کرد با داشتن محل ثابت فعالیت‌های این انجمن منسجم‌تر و بیشتر می‌شود و میزان و کیفیت تولیدات نیز روندی رو به رشد خواهد داشت.

حلیات همچنین از ارائه طرحی برای برگزاری جشنواره استانی فیلم در خرمشهر خبر داد و اظهار کرد: انجمن عکس و فیلم خرمشهر درصدد است تا پاییز امسال جشنواره فیلمی را به‌صورت استانی برگزار کند و طرح آن برای جلب موافقت و همکاری به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اروند ارائه می‌شود.

وی افزود: در این جشنواره بخش‌های مختلف کودک، تولیدات شهروندی و دانشجویی، مستند، پویانمایی و فیلم‌های کوتاه نیز دیده‌شده است و تا این لحظه شهرداری خرمشهر برای همکاری در راستای برگزاری این جشنواره اعلام آمادگی کرده است.

رئیس انجمن عکس و فیلم خرمشهر در ادامه صحبت‌هایش تجهیز انجمن را خواستار شد و گفت: فیلم‌سازی یک صنعت است و نیاز به تجهیزات حرفه‌ای دارد و کمترین وظیفه انجمن عکس و فیلم خرمشهر کمک به فیلم‌سازان به‌ویژه فیلم‌سازان جوان در تأمین این تجهیزات است اما انجمن خرمشهر فاقد هرگونه امکانات و تجهیزات است.

وی ادامه داد: فیلم‌سازان خرمشهر با هزینه شخصی اقدام به ساخت اثر می‌کنند و بدون شک در اختیار بودن امکانات به‌روز می‌تواند عاملی در ارتقای کیفی کارهای هنری باشد که در همین راستا از متولیان امر درخواست می‌شود انجمن عکس و فیلم خرمشهر را برای تأمین تجهیزات یاری کنند.

کد خبر 4705498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha