۲۶ فروردین ۱۳۸۶، ۱۳:۴۹

/ فناوری رباتیک / با هدف طراحی بی خطرترین خودروها ؛

مدلهای مجازی انسانی برای تصادفات رایانه ای ساخته می شوند

مدلهای مجازی انسانی برای تصادفات رایانه ای ساخته می شوند

کنسرسیوم بین المللی متشکل از 9 خودروساز سرشناس جهان از محققان و متخصصان رایانه ای خواسته اند تا پیشنهاداتی برای طراحی و ساخت انسان های مجازی در قالب برنامه های رایانه ای ارایه کنند که به آنها برای طراحی و ساخت خودورها و کامیون های بی خطرتر کمک های شایانی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کنسرسیوم مدل های انسانی The Global Human Body Models Consortium اعلام کرد که این برنامه رایانه ای، شبیه سازی بهتری درخصوص تلفات و خسارات برجای مانده از تصادفات در مقایسه با مدل های ساختگی فعلی ارایه می کند.

این شرکت های خودروسازی در بیانیه ای که در کنگره جهانی مهندسان خودروسازی در دیترویت منتشر شده است، اعلام کردند که از 40 گروه تحقیقاتی و دانشگاهی از سراسر جهان خواسته اند تا طرح ها و ایده های خلاقانه خود را در این خصوص ارایه کنند.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، این شرکت ها شامل دایمرکرایسلر آلمان، فورد، جنرال موتورز، هوندا، هیوندای، نیسان، پژو سیتروئن، رنو، تاکاتا، تویوتا و تی.آر.وی هستند.

این کنسرسیوم ابراز امیدواری کرده است که تا مارس 2011 شش مدل رایانه ای نخست را در ابعاد مختلف زن و مرد دریافت کند.

کد خبر 470567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha