پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۳۸

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:

جامعه روحانیت خطوط گفتمانی رهبری را دنبال کنند

جامعه روحانیت خطوط گفتمانی رهبری را دنبال کنند

یزد ـ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: جامعه روحانیت لشکری است که باید تمام خطوط گفتمان رهبری را دنبال کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قمی، پیش از ظهر پنجشنبه در گردهمایی طلایه داران تبلیغ فرهنگی دینی و مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با ابراز خرسندی از حضور در حسینیه ایران اظهار داشت: طلبه ها و روحانیون طلایه دار تبلیغ هستند و هر بچه مسلمانی مبلغ اسلام است حتی اگر در کسوت مبلغ نباشد، می تواند مبلغ اسلام باشد.

وی با بیان اینکه مداحان هم مبلغ اسلام و به فرموده رهبری، خادم اسلام هستند، افزود: روحانیون و وعاظ باید در ارتباط با روحانیون سر رشته داری کرده و به تغذیه معرفتی آنها بپردازند و بدانند که فعالیت آنها منافاتی با فعالیت روحانیت ندارد، ما طلبه ایم و مسئله ما میز نیست.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: سلوک ما طلبه‌گی است و مردم به صفا و صداقت و زهد طلبه ها اعتماد می کنند و حتما گفتمان و معرفت پرمغز و پرمعنا توسط روحانیون و طلاب در ایام تبلیغی نظیر دهه محرم عرضه می شود و تمام خطوط گفتمانی که رهبر معظم انقلاب به لحاظ ارتزاق معرفتی، نیاز امروز جامعه دانستند، لشکر تبلیغی روحانیت باید در جامعه دنبال کنند.

وی تاکید کرد: ما باید با جوانان ارتباط بگیریم و اعتماد آنها را جلب کنیم تا بتوانیم آنچه که مدنظر رهبری از معارف اسلام است را عرضه کنیم.

قمی با اشاره به تاکید رهبری به گفتمان مقاومت و گفتمان جهادی افزود: همه این گفتمان ها به یکدیگر متصل هستند و طلاب باید در این زمینه ها بحث های عمیق برای مردم داشته باشند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه تاکید رهبری و تاکید گفتمان گام دوم انقلاب، خانواده است، عنوان کرد: دشمن بشریت تصمیم گرفته ریشه خانواده را از بین ببرد و مسئله خانواده باید تببین شود و روحانیون باید خانواده را مقاوم کنند.

وی در مورد محور فرهنگ نیز بیان کرد: محور فرهنگ مسئول اداره ارشاد و اوقاف و سازمان تبلیغات نیستند، بلکه طلبه ای است که برای خدا و برای رفع استضعاف و ترویج معارف قیام کرده است، سازمان تبلیغات خود مبلغان هستند و ما خود را خادم مبلغان می دانیم.

قمی در مورد جایگاه مسجد نیز بیان کرد: اگر طلبه و روحانی محور باشد، آن جایگاهی که گونه ای دیگر مناسبات اجتماعی را مهندسی می کند و رقم می زند، مسجد است و ما مسجد را بیش از گذشته و جدی‌تر محور اهتمام و تلاش خود قرار خواهیم دادیم، امام مسجد باید امام محله و مسجد باید ملجأ همه آلام و گرفتاری های مردم باشد و حتما در این مسیر گام موثرتر و جدی تری بر خواهیم داشت.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: طلاب و روحانیون استان یزد از این پس خود را در امر تصمیم سازی سازمان تبلیغات موثر بدانند و به طور قطع در استان یزد با حضور مدیرکل جدید، از ظرفیت روحانیون استفاده خواهد شد.

کد خبر 4705673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha