به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی هم زمان با هفته دولت کمربندی «هاشمی رفسنجانی» شهر صالحیه را افتتاح کرد.
شهردار صالحیه در حاشیه این مراسم به خبرنگار مهر گفت: این مسیر به عنوان رینگ دور شهر صالحیه و به طول ۲۵۰۰ متر،بخش اعظمی از ترافیک شهرستان بهارستان را به شریان های اصلی هدایت و رشد آتی شهر را هموار می سازد
بر اساس این گزارش، استاندار تهران همچنین بوستان ۳ هکتاری ولایت شهر صالحیه را افتتاح کرد.
شهردار صالحیه در این خصوص گفت: این مجموعه تفریحی و تفرجگاهی،بزرگترین آبنمای شهرستان بهارستان را به خود اختصاص داده و به منظور توزیع عادلانه سرانه های شهری در نقاط مختلف، طی حدفاصل دو محله محروم حصارچوپان و نقاوت قرار دارد .
علیرضا قربانی گفت: در ۶ سال اخیر بیش از ۲۰۰ هزار متر مربع فضای سبز و تفریحی در صالحیه به همت شهردار و شورای اسلامی گشایش یافته است.
محسنی بندپی همچنین در سفر خود به شهرستان های غرب استان تهران برای بار سوم روبان سینمای نسیم شهر را قیچی کرد.
بر اساس این گزارش، این سینما در گذشته دوبار دیگر هم افتتاح شد بود، اما هر بار بخاطر اشکلات فنی کار آن به تعطیلی کشید .
افتتاح کتابخانه و فرهنگسرای شهر صالحیه در انتهای خیابان سی متری در مساحت ۲ هزار مترمربع به بهره برداری رسید.
نظر شما