پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

الجزیره بررسی کرد:

حزب الله کجا و چه زمانی به حملات اسرائیل واکنش نشان خواهد داد

حزب الله کجا و چه زمانی به حملات اسرائیل واکنش نشان خواهد داد

شبکه الجزیره در گزارشی به مکان و زمان واکنش مقاومت اسلامی لبنان به حملات اخیر پهپادهای رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه الجزیره در گزارشی با عنوان «حزب الله کجا و چه زمانی به حملات اخیر اسرائیل واکنش نشان خواهد داد»، آورده است: یک منبع نزدیک به حزب الله که خواست نامش فاش نشود، گفت که واکنش مربوط به تغییر قواعد درگیری از سوی اسرائیل است و فقط ترور یا هدف قرار دادن هدفی یا تأسیسات خاصی نیست. این منبع درباره زمان واکنش هم اعلام کرد که احتمالاً پس از مراسم سالروز ربوده شدن امام موسی صدر در ۳۱ آگوست و عاشورای محرم در ۱۰ یا ۱۱ سپتامبر آینده است تا این مراسم تحت الشعاع قرار نگیرد.

الجزیره گزارش داد: هشام جابر از تحلیلگران امور، درباره برجسته‌ترین سناریوی واکنش هم آنرا از طریق پهپاد یا هواپیمای انتحاری از لبنان که مکانی در شمال اسرائیل را هدف قرار دهد، احتمال داد به ویژه که حزب الله پهپادهای مدرنی در لبنان و سوریه دارد. جابر همچنین از احتمال عملیات کماندویی سریع و محدود در الجلیل در شمال فلسطین اشغالی و شاید از دریا به گونه‌ای که انتظارش را اسرائیلی‌ها ندارند، دانست.

این شبکه اعلام کرد: الولید سکریه عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت می‌گوید: لبنان به مقاومت برای این واکنش پوشش داد و از همین رو واکنش با پوشش و حمایت رسمی از مرزها از الناقوره تا شبعا و الغجر و مرزهای جنوبی لبنانی که در مقابل الجلیل قرار دارند، خواهد بود اما اینکه کی و چگونه این موضوعی است که مقاومت آنرا مشخص می‌کند.

الجزیره آورده است: منبع نزدیک به حزب الله اعلام کرد که حزب الله همه رزمندگان خود را از دوشنبه گذشته فرا خوانده و سطح آماده باش را در همه محورها و جبهه‌ها تا میزان نود درصد افزایش داده است.

شبکه الجزیره گزارش داد: هشام جابر بر این باور است که واکنش موشکی نخواهد بود زیرا احدی جنگ نمی‌خواهد. برخی اطلاعات حاکی است که واشنگتن به اسرائیل اعلام کرده است که آرام باشد زیرا تحمل گشودن جبهه گسترده در لبنان را ندارد. ولید سکریه تاکید کرد که واکنش حزب الله علیه اسرائیل حتمی است زیرا نصرالله وعده واکنش داده است.

کد خبر 4707298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ب US ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
      0 0
      حزب الله باید از فرصت استفاده کند و لقو تحربمهای خودش وایران را خواستار شود .سید حسن متشکریم
    • علیزاده IR ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
      0 0
      با ارزوی نابودی صهیونیستها و پایان اشغالگری و پیروزی مردم مظلوم فلسطین.