پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۱۶

فرمانده انتظامی آمل:

مرد عنکبوتی با ۴۰ میلیارد ریال سرقت در دام پلیس آمل گرفتار شد

مرد عنکبوتی با ۴۰ میلیارد ریال سرقت در دام پلیس آمل گرفتار شد

آمل - آمل- فرمانده انتظامی آمل از شناسایی و دستگیری سارق حرفه‌ای که به مرد عنکبوتی نیز معروف بود با ۴۷ فقره سرقت به ارزش حدود ۴۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ نعمت الله آزادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت منزل در سطح شهرستان آمل، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت و کارآگاهان و کارشناسان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی شهرستان آمل با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی با بررسی فنی صحنه‌های سرقت، موفق به شناسایی متهم شدند.

فرمانده انتظامی آمل، ادامه داد: با هماهنگی قضائی متهم که غیربومی بوده در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه در یکی از استان‌های همجوار دستگیر و در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به ۴۷ فقره سرقت منزل و اماکن خصوصی در شهرستان آمل اعتراف کرد.

سرهنگ آزادی، اظهار کرد: در این عملیات پلیسی مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه به ارزش حدود ۴۰ میلیارد ریال از مخفیگاه متهم کشف و این فرد پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

وی با اشاره به اینکه متهم به سرقت به صورت تک روی در تقلید از حرکات "مرد عنکبوتی" از طبقات غیر هم کف ساختمان‌ها و اماکنی سرقت می‌کرد که فاقد تجهیزات حفاظتی بوده، از مردم خواست: منازل خود را به انواع تجهیزات حفاظتی و ایمنی ضد سرقت مجهز کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاٌ به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.

کد خبر 4709371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۱
      0 0
      تنها راه مقابله با دزدانی که از درب وارد میشن اینه که قفل هوشمند ضد دیلم گاردمن نصب کنند که بدون هیچ اما و اگر دزد از در نتونه بره داخل و حفاظ ضد دیلم هم مقابل بالکن، نورگیر، پاسیو و پنجره نصب کنند