پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۰۰

رئال مادرید بردن را فراموش کرده است!

رئال مادرید بردن را فراموش کرده است!

روزنامه مارکا بعد از تساوی رئال مادرید مقابل ویارئال در مطلبی انتقادی مدعی شده این تیم راه بردن را فراموش کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه هواداری تیم فوتبال رئال مادرید، مارکا، در تحلیلی تلخ بعد از تساوی ۲ – ۲ این تیم مقابل ویارئال عنوان کرده که سفیدپوشان مادریدی راه بردن را فراموش کرده‌اند. این روزنامه این چنین نوشته است: رئال مادرید بردن را فراموش کرده است. آخرین بار که این تیم به ما ثابت کرده بلد نیست ببرد بازی مقابل ویارئال بود که ادامه روند ناکامی‌ها و امتیاز از دست دادن‌هایی بود که از فصل گذشته آغاز شده است. در ۱۴ بازی اخیر از زمانی که زیدان بازگشته است سفیدپوشان مادریدی تنها ۶ برد کسب کردند و در باقی بازی‌ها ۴ مساوی و ۴ باخت دارند.

در فصل جاری ۳ بازی انجام شده و ۹ امتیاز در دسترس بوده است، اما رئال تنها ۵ امتیاز کسب کرده و ۴ امتیاز با اتلتیکومادرید صدرنشین فاصله دارد. در این شرایط شاید تنها موضوعی که کمی رئالی‌ها را آرام کند این است که بارسلونا، رقیب دیرینه و اصلی‌شان در لیگ هم نه تنها شرایطی بهتر ندارد، بلکه اوضاعش بدتر هم هست و از ۳ بازی اول ۴ امتیاز کسب کرده است. هرچند این بهانه خوبی برای آرام بودن نیست و باید بررسی شود که دلیل ناکامی این تیم چیست که حتی در بازی‌های پیش‌فصل هم رئال تنها ۲ برد داشته است.

کد خبر 4709517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha