به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نوید ادهم، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در رویداد آموزش کودکان بر بسترفن آوری اطلاعات با رویکرد مهارت کارآفرینی که به همت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استارتاپ ها و بخش های فعال در این حوزه در محل مجتمع آموزشی فرهنگ برگزار شد، گفت: مجتمع آموزشی فرهنگ اقدام نوآورانه ای را رقم زد و با برگزاری این رویداد، ظرفیت های بخش غیردولتی را به میدان آموزش و پروش فرا خواند.
وی افزود: ما در وزارت آموزش و پروش باور داریم دانش آموزان باید مهارت های لازم را حوزه فناوری اطلاعات یاد بگیرند به همین دلیل در سند تحول بنیادی که یک سند استراتژیک برای آموزش و پروش است یکی از ساحت های تربیتی را ،ساحت تربیتی علمی و فناورانه قرار دادیم و در این راستا باید معلمان را آموزش داده و توانمند کنیم؛ البته تعدادی از مدارس به این مهم پی بردند و پیشرفت های خوبی حاصل شده که امیداوریم این نوع حرکت ها گسترش یافته و نسل آینده با این توانمندی ها بیشتر آشنا شود.
نوید ادهم دربخشی از سخنان خود با بیان اینکه واژه مدرسه هوشمند را قبول ندارم گفت: تاکید من استفاده هوشمندانه از فناوریهاست و خوشبختانه نسبت به سالهای قبل با سرمایه گذاری که آموزش و پروش با حمایت وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات انجام داده بسترسازی مناسبی برای گسترش استفاده از فناوریها در مدارس فراهم شده که البته نیاز به توسعه و سرمایه گذاری بیشتری دارد تا به اهداف مورد نظر برسیم.
وی با اشاره به ضرورت توجه مدارس به استفاده از فناوری های جدید و با بیان اینکه در حال حاضر بیش از نود درصد مدارس، زیرساخت های لازم را در این راستا فراهم آوردند گفت: این موضوع را باید در مدارس تمام مناطق و از جمله مناطق محروم توسعه دهیم و مهم ترین موضوع، بحث سرمایه گذاری بر روی معلمان است.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در بخشی از سخنان خود تاکید کر د: باید به این موضوع توجه داشت که سرعت تحولات در حوزه فناوری اطلاعات آنقدر شدید است که تاخیر در این موضوع به نسل آینده آسیب می زند؛ دنیای آینده دنیای فناورانه است و کودکان باید از مدارس، مهارت های لازم را در این حوزه کسب کنند و برا ی این منظور نیاز به همراهی و مشارکت تمامی نهادها بخصوص، نهادهای اقتصادی داریم.
وی در ادامه تصریح کرد: بدون شک سرمایه گذاری نهادهای اقتصادی در این زمینه قطعا خروجی مناسبی برای خود آن ها نیز خواهد داشت چون حل بخشی از مشکلات اقتصادی به آموزش کودکان ما برمی گردد.
همچنین غزال فاتح راد دبیر اجرایی رویداد آموزش کودکان بر بستر فناوری اطلاعات با رویکرد مهارت کارآفرینی گفت: تجربه برگزاری رویدادکارآفرینی کودکان بر بستر فناوری اطلاعات را پیش از این در شهرستان های مختلف داشتیم و چندین بار نیز در تهران برگزار کردیم.
وی افزود: این رویداد در منطقه چهار تهران به عنوان منطقه کم برخوردار و نیمه برخوردار برگزار می شود و نگرش ما این است که بتوانیم بستر رشد و توانمند سازی رابرای کودکان این منطقه فراهم کنیم و به این منظوراین رویداد را رقم زدیم.
وی ادامه داد: در این رویداد، روسای آموزش و پروش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم حضور دارند.
فاتح راد درعین حال بیان کرد:در این رویداد، اولیاء در کنار کودکان به تمرین کسب و کار و بازی هایی پرداختند و در واقع، ایده پردازی، عینیت بخشیدن به ایده، تولید محصول و بازاریابی برای محصول از دستاوردهای تجربی این رویداد است؛ در عین حال کودکان، فنون کسب و کار و مفاهیم فناوری اطلاعات را تجربه کرده و با این کار استعدادیابی و توانمندسازی کودکان فراهمشده و فرصت حضور در استارتاپ ها برای دانش آموزان فراهم می شود.
وی ادامه داد: چون زمان زیادی به طول انجامید تا مجموعه تجربیات متخصصان در حوزه های مختلف در اینجا گردآوری شود پنلی تحت عنوان پنل مدیران در نظر گرفتیم تا بحث و تبادل نظر و ارایه تجربیات داشته باشیم و همه نتایج این محصولات را امروز در اختیار موسسان مدارس آموزشی و کسانی که دغدغه هایی در این زمینه دارند، قرار می دهیم.
وی در عین حال تاکید کرد: قطعا هر حرکت و هر نوع روند رو به رشدی نیاز به بسترسازی و فرهنگ سازی در حیطه تعلیم و تربیت دارد؛ مربی،خانواده و دانش آموزان باید با هم رشد کنند و ما به دنبال فرهنگ سازی و گسترش زیرساخت ها هستیم برای اینکه بتوانیم طی چندین سال آینده تاثیرخوبی را در کودکان این مرز و بوم بگذاریم.
نظر شما