پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۳۰

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان:

شهرداری همدان عوارض نوسازی آموزش و پرورش را پرداخت کند

شهرداری همدان عوارض نوسازی آموزش و پرورش را پرداخت کند

همدان - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان گفت: شهرداری همدان عوارض نوسازی آموزش و پرورش را از سال ۹۳ از مردم اخذ کرده اما تاکنون به آموزش و پرورش پرداخت نکرده که باید پرداخت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر کاوسی امید ظهر سه شنبه در کمیسیون برنامه و بودجه و مالی شورای شهر همدان با بیان اینکه پرداخت سهم ۵ درصدی آموزش و پرورش از عوارض نوسازی شهرداری یک ظرفیت قانونی و فرصت مناسبی برای این نهاد در راستای کمک به مناطق محروم شهر است، عنوان کرد: ۵ درصد سهم عوارض نوسازی آموزش و پرورش برای تعمیرات عمرانی و خرید تجهیزات حداقلی مناطق محروم هزینه می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرداری همدان این مبلغ را از سال ۹۳ از مردم اخذ کرده اما تاکنون به آموزش و پرورش پرداخت نکرده است، افزود: سهم ۵ درصدی عوارض نوسازی آموزش و پرورش رقم کمی نیست.

کاوسی به قرار گرفتن در آستانه تحصیلی جدید اشاره کرد و با بیان اینکه بسیاری از مدارس آمادگی پذیرش دانش‌آموزان را ندارد و این سهم عوارض نوسازی می‌تواند کمک شایانی به این مدارس در پذیرش دانش آموزان داشته باشد، عنوان کرد: اینکه خلأهایی در خصوص اجرای قانون در کشور وجود دارد قابل انکار نیست اما قانون فصل الخطاب است و باید به درستی اجرایی شود.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش حق حیات بر گردن تمامی افراد جامعه دارد، افزود: در مکتب اسلام بالاترین ارزش و جایگاه به معلم و تعلیم و تربیت اختصاص دارد اما در این زمینه در خصوص آموزش و پرورش کوتاهی صورت گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ همدان نیز گفت: شهرداری منطقه ۲ همدان در مجموع از سال ۹۳ تاکنون مبلغ ۱۴ میلیارد و ۳۳۶ میلیون ریال از محل سهم عوارض را به آموزش و پرورش پرداخت کرده است.

محمد باب‌الحوائجی اضافه کرد: مناطق چهارگانه شهرداری همدان باید در زمینه پرداخت سهمیه عوارض آموزش و پرورش اقدام کنند.

وی بابیان اینکه اعتبارات آموزش و پرورش در حد هزینه‌های آن نیست، افزود: باید اعتبارات مناسبی برای حجم وسیع مدارس و جمعیت کنونی دانش آموزان لحاظ شود.

کد خبر 4710319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha