پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۲۳

معاون شهردار کرمانشاه:

طرح تفصیلی شهر کرمانشاه به بازنگری نیاز دارد

طرح تفصیلی شهر کرمانشاه به بازنگری نیاز دارد

کرمانشاه_ معاون فنی و شهرسازی شهردار کرمانشاه طرح تفصیلی شهر کرمانشاه را نیازمند بازنگری دانست.

ندا جوشقانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه طرح تفصیلی شهر کرمانشاه مربوط به سال ۸۷ است، اظهار داشت: با توجه به افزایش جمعیت کرمانشاه در این طرح ما تغییراتی را که در حد قوانین باشد، خودمان انجام می‌دهیم اما بازنگری کلی انجام نشده است.

معاون فنی و شهرسازی شهردار کرمانشاه افزود: شهر به بازنگری طرح تفصیلی نیاز دارد اما مستلزم بازنگری طرح جامع شهری است.

این مسئول بازنگری طرح تفصیلی را مستلزم بازنگری طرح جامع دانست و گفت: ابتدا باید طرح جامع که پیش نیاز طرح تفصیلی است، بازنگری شود.

بازنگری طرح جامع شهری باید سال ۹۲ صورت می‌گرفت / طرح جامع پیش نیاز طرح تفصیلی است

جوشقانی زمان تصویب طرح جامع را سال ۸۲ عنوان کرد و افزود: طرح جامع نیز باید سال ۹۲ بازنگری می‌شد.

وی تصریح کرد: وزارت مسکن و شهرسازی باید این کار را انجام می‌داد و پس از بازنگری طرح جامع می‌توان اقدام به بازنگری طرح تفصیلی کرد.

معاون فنی و شهرسازی شهردار کرمانشاه، بازنگری طرح تفصیلی کرمانشاه پیش از بازنگری طرح جامع را که پیش نیاز آن است، غیرمنطقی دانست.

وی تاکید کرد: حتماً با توجه به اینکه طرح جامع یک طرح راهبردی است، باید بازنگری شود و به دنبال آن بازنگری طرح تفصیلی اتفاق بیفتد.

تبدیل عکس به نقشه طرح جامع مقداری زمان بر شده است / واگذاری مرحله تبدیل عکس به نقشه طرح جامع به شهرداری

جوشقانی در خصوص علت تأخیر در بازنگری طرح جامع نیز گفت: وزارت مسکن و شهرسازی باید این کار را انجام دهد که آن را در دستور کار گذاشته و سال ۹۳ عکس هوایی آن را تهیه کرده است و باید عکس هوایی تبدیل به نقشه شود، که زمانبر شده است.

این مسئول تصریح کرد: برای طرح جامع باید عکس هوایی تهیه و تبدیل به نقشه شود و سپس مشاوری را برای تهیه طرح جامع به کار گیرند.

معاون فنی و شهرسازی شهردار کرمانشاه افزود: تبدیل عکس به نقشه این موضوع طولانی شد، که برای تسریع شهردار وقت خواستار این شد که کار را به شهرداری بسپارند و نهایتاً به شهرداری سپرده شد.

این مسئول ادامه داد: این کار به سازمان فاوا شهرداری واگذار شد تا مشاورینی را به کار بگیرد و تبدیل عکس به نقشه صورت گیرد.

وی گفت: طلوعی، شهردار کنونی نیز دستور داد که این کار سرعت بگیرد و بحث تأمین اعتبار آن نیز صورت گرفت و تا جایی که من اطلاع دارم در مرحله نظارت سازمان نقشه برداری است اما سازمان فاوا شهرداری در جریان ادامه کار است.

جوشقانی خاطرنشان کرد: پس از طی مراحل مذکور، تهیه طرح جامع و پس از آن، تهیه طرح تفصیلی صورت خواهد گرفت.

کد خبر 4710751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
      0 0
      نظارت و رسیدگی به امورات شهرداری بعهده شورای شهر می باشد و چرا تاکنون این مهم در دستور کار این شورا نبوده و باید پاسخگو باشند