پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۳۰

مخبر کمیسیون آموزش و تحقیقات در گفتگو با مهر خبر داد :

تعویق مجدد بررسی طرح حذف کنکور در صحن علنی / اختصاص بیشترین اختیار اجرای طرح کنکور به وزارت علوم

تعویق مجدد بررسی طرح حذف کنکور در صحن علنی / اختصاص بیشترین اختیار اجرای طرح کنکور به وزارت علوم

محمد علی حیاتی با بیان اینکه طرح ساماندهی نحوه پذیرش دانشجو این هفته نیز در دستور کار مجلس نیست، گفت: برخی ابهامات در خصوص معدل و تشریحی برگزار شدن امتحان های دبیرستان وجود داشت که اکنون برطرف شده است.

محمد علی حیاتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به اینکه برخی اعضای کمیسیون در مأموریت به سر می برند، طرح ساماندهی نحوه پذیرش دانشجو این هفته نیز در دستور کار قرار نمی گیرد و زمان مشخص آن در هفته آینده نیز اعلام نشده است.

وی با بیان اینکه در این طرح ابهاماتی به وجود آمده بود، در خصوص این ابهامات گفت: در این طرح اسمی از معدل به عنوان ملاکی برای راهیابی به دانشگاه آورده نشده و سوابق تحصیلی بر مبنای دروس اختصاصی هر رشته در دبیرستان ملاک راهیابی به دانشگاه است.

مخبر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: ضرایب دروس تخصصی نیز با پیشنهاد دانشگاه هایی که دانشجو پذیرش می کنند توسط کمیته سیاستگذاری به ریاست وزیر علوم و دبیری رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به طور مشخص تعیین می شود.

وی اظهار داشت: همچنین در طرح کنکور مجلس در ابتدا تشریحی برگزار شدن سئوالات آن دسته از امتحان های دبیرستان که باید سراسری برگزار شوند به تصویب رسیده بود که این موضوع نیز ایجاد ابهام کرده بود و اکنون اصلاح و مقرر شده است که سئوالات در انواع مختلف و با نظر کمیته سیاستگذاری طراحی شود.

حیاتی با تأکید بر اینکه کمیته سیاستگذاری کنکور در اختیار وزارت علوم است، گفت: با توجه به این موضوع که رئیس این کمیته وزیر علوم و دبیر آن رئیس سازمان سنجش است بیشتر اختیارات نیز به وزارت علوم محول شده است. وزیر بهداشت و آموزش و پرورش نیز از دیگر اعضای کمیته به شمار می آیند.

وی اظهار داشت: سال گذشته یک میلیون و 600 هزار نفر در کنکور سراسری شرکت کردند و 60 تا 70 درصد این تعداد راهی دانشگاه های مختلف شدند. همچنین دانشگاه های وزارت علوم و دانشگاه آزاد 3 بار تکمیل ظرفیت اعلام کردند. با در نظر گرفتن این موضوع که 70 تا 80 درصد رشته های دانشگاهی نیازی به برگزاری کنکور ندارند، نباید جامعه را در التهاب و اظطراب کنکور سراسری قرار داد.

مخبر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به رشته ها و دانشگاه های پر رقابت در کنکور سراسری گفت: تعداد این رشته ها و دانشگاه ها کم است و در طرح نحوه پذیرش دانشجو، برای حذف کامل کنکور 5 سال فرصت گذاشته شده است که در نهایت می توان آن را تمدید کرد.

کد خبر 471083

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha