پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۴۸

مدیر کل ثبت احوال فارس خبر داد:

۲۷ هزار و۴۶۶ نفردرفارس متولد شدند/ تولد ۱۰۰ دختر به ازای ۱۰۸ پسر

۲۷ هزار و۴۶۶ نفردرفارس متولد شدند/ تولد ۱۰۰ دختر به ازای ۱۰۸ پسر

شیراز- مدیر کل ثبت احوال استان فارس گفت: در ۵ ماهه سال جاری ۲۷ هزار و ۴۶۶ مورد ولادت و ۸ هزار و ۹۸۳ مورد فوت در استان فارس ثبت شده است.

علیرضا انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آمار ۵ ماهه ولادت و فوت سال ۹۸ گفت: در ۵ ماه سال جاری ۲۷ هزار و ۴۶۶ مورد ولادت ثبت شده است که از این تعداد ۱۴ هزار و ۲۷۴ مورد پسر و ۱۳ هزار و ۱۹۲ مورد دختر بوده است.

وی در خصوص میزان ولادت دختران نسبت به پسران گفت: در برابر هر ۱۰۰ دختر حدود ۱۰۸ پسر متولد شده است؛ این نسبت در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته است.

انصاری ادامه داد: بیشترین درصد ولادت ثبت شده مربوط به مادران ۳۰-۳۴ ساله است. میانگین سن مادران در استان ۲۹.۸ محاسبه شده است.

مردان بیشتر از زنان فوت کردند

مدیر کل ثبت احوال فارس به زمان بیشترین درصد تولد نوزادان اشاره کرد و گفت: گزارش فاصله تولد و سال وقوع ازدواج زوجین نشان می‌دهد، بیشترین درصد تولد نوزادان ۴ سال بعد از ازدواج زوجین است و ۵۱ درصد ولادت‌ها در فاصله ۶ سال بعد از ازدواج زوجین رخ داده است.

وی در خصوص میزان فوت ۵ ماهه سال جاری گفت: در ۵ ماهه سال جاری ۸ هزار و ۹۸۳ مورد فوت در استان ثبت شده است که از این تعداد ۳ هزار و ۷۱۱ فوت مربوط به زنان بوده است.

مدیر کل ثبت احوال فارس گفت: در برابر هر ۱۴۱ مرد ۱۰۰ زن فوت شده است.

کد خبر 4711031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha