پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۸

وزیر بهداشت:

مدارس عاری از پوسیدگی دندان در دستور کار است

مدارس عاری از پوسیدگی دندان در دستور کار است

گرمسار - وزیر بهداشت کابینه دوازدهم بابیان اینکه مدارس عاری از پوسیدگی دندان در دستور کار است، گفت: هدف این طرح ‏کاهش آثار سوء عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است‎.‎

به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی پیش از ظهر پنج‌شنبه در حاشیه افتتاح کلینیک دندان‌پزشکی آرادان در جمع خبرنگاران بابیان اینکه امکانات خوبی در بعد بهداشت و درمان و آموزشی خوبی در شهرستان‌های گرمسار، ایوانکی و آرادان مهیا شده و خیران دلسوز و علاقه‌مند در کمک به حل مسائل بهداشت و درمان منطقه به میدان آمده‌اند، تأکید کرد: ما نیز به کمک خواهیم آمد تا در پایان این سفر موارد مهمی که نیاز است پیگیری و تکمیل شود در دستور کارخواهیم گذاشت.

وی با اشاره به کلینیک دندان‌پزشکی آرادان که امروز افتتاح شد، افزود: طرح ما در دولت مدارس عاری از پوسیدگی دندان است و راه‌اندازی کلینیک‌های کودکان، زنان شیرده و باردار به‌عنوان گروه هدف و افرادی که نیاز به مرمت دندان‌ها دارند برای کاهش مشکلات ناشی از عدم رعایت بهداشت دهان و دندان در دستور کار وزارت خانه قرار دارد.

اجرای طرح پرونده‌های الکترونیکی

وزیر بهداشت بابیان اینکه طرح پرونده‌های الکترونیکی از سه‌ماهه آخر سال قبل شروع شد و ما قول دادیم که تا پایان بهار پرونده الکترونیکی سلامت مورد بهره‌برداری قرار گیرد که با حضور رئیس‌جمهور این استقرار انجام شد و امروز در مراحل تکمیل و رفتن به‌سوی نسخه‌نویسی الکترونیکی هستیم.

نمکی همچنین با بیان اینکه این کار دو الزام دارد، افزود: نخست استقرار سخت‌افزار در مطب‌ها و کلینیک‌ها و سپس داروخانه‌ها است که امیدواریم تا پایان آبان ماه استقرار در داروخانه‌ها را تکمیل کنیم و هم‌زمان در مطب‌ها و کلینیک‌ها نیز این طرح پیش می‌رود و همچنین سازمان‌های بیمه‌گر نیز در ادامه خدمات دریافت می‌کنند تا درنهایت به حذف دفترچه به‌مثابه یک نظام مشکل‌دار در ارائه خدمات پزشکی و درمانی برسیم.

وی افزود: فکر می‌کنیم برای مبارزه با فساد یکی از راهکارهای اساسی توسعه سامانه‌ها و استفاده از افراد پاک دست برای نظارت بر آن‌ها و الکترونیک کردن خدمات در دستور کار قرار دارد.

فرار مالیات در جامعه پزشکی بیشتر از بقیه اقشار نیست

وزیر بهداشت درباره رسیدگی به پرونده‌های تخلفات حوزه بهداشت و درمان نیز گفت: موارد تخلف در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی به دستگاه قضائی ارجاع داده‌شده و مردم به‌زودی در جریان قرار خواهند گرفت.

نمکی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره استقرار دستگاه‌های کارت‌خوان در مطب‌ها نیز تأکید کرد: در وزارت بهداشت درمان معتقدیم که جامعه پزشکی جامعه‌ای است که نسبت به بقیه اقشار تسلیم‌تر به قانون است و ما هم در بخش‌های دولتی مطلقاً در بین همکارانمان نمی‌توانیم فرار مالیاتی داشته باشیم لذا در آخر هرماه عملکرد همه طبیبان رسیدگی می‌شود و مالیات آن درجا پرداخت می‌شود و ۴۰ درصد از عملکردش به او برگردانده می‌شود که آن‌هم مالیات و کسورات دارد.

وی افزود: معتقدیم که فرار مالیات در جامعه پزشکی بیشتر از بقیه اقشار نیست و ما از همکاران خواسته‌ایم که به قانون تمکین کنند و از بقیه هم می‌خواهیم جامعه پزشکی را مورد هجمه قرار ندهند چراکه یک سرمایه اجتماعی است.

کد خبر 4711782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha