پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۲۱

در خانه هنرمندان

پنجمین نمایشگاه شبیه‌نامه‌های دست‌نوشت دوره قاجار برگزار می شود

پنجمین نمایشگاه شبیه‌نامه‌های دست‌نوشت دوره قاجار برگزار می شود

پنجمین نمایشگاه شبیه‌نامه‌های دست‌نوشت دوره قاجار از ۱۵ تا ۲۶ شهریور در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، پنجمین نمایشگاه «به روایت نسخه‌خوانان» توسط خانه تئاتر با حمایت سازمان زیباسازی شهرداری تهران و همکاری خانه هنرمندان ایران ۱۵ تا ۲۶ شهریور در دو گالری ممیز و زمستان خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

این نمایشگاه مجموعه‌ای از ۷۰ تصویر شبیه‌نامه دست‌نویس و گزیده شده از مجموعه‌های مهم شبیه‌نامه دوره قاجار است که با پژوهش و جست‌وجوی چندین‌ساله رضا کوچک‌زاده (کارگردان و پژوهشگر هنرهای نمایشی) انتخاب و برای نمایش به شکل پوستر درآمده است.

آیین گشایش نمایشگاه «به روایت نسخه‌خوانان» روز جمعه (۱۵ شهریورماه) ساعت ۱۷ در محل خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۴ تا ۲۱ در گالری‌های استاد ممیز و زمستان خانه هنرمندان ایران واقع در خیابان ایرانشهر، پارک هنرمندان فراهم شده است.

کد خبر 4711942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha