پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ فروردین ۱۳۸۶، ۱۵:۵۹

شبکه دو را با "عشق و نفرت" ببینید

قسمت اول فیلم تلویزیونی "عشق و نفرت" به کارگردانی فرانسیس منکیه‌ویچ فردا شب (28 فروردین ماه) از شبکه دو روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم تلویزیونی "عشق و نفرت" بر مبنای ماجرای واقعی کالین تاچر، سیاستمدار معروف کانادایی ساخته شده که به خاطر مشارکت در قتل جون تاچر، همسر سابق خود به 25 سال زندان محکوم شد. او پس از تحمل 22 سال حبس در اواخر سال 2006 به طور مشروط از زندان آزاد شد.

فیلم "عشق و نفرت" به کارگردانی فرانسیس منکیه‌ویچ در سال 1989 به مدت 156 دقیقه ساخته شد. در این فیلم کیت نلیگان، کنت ولش، رابرت بنسن، لئون پونال و برنت کارور به ایفای نقش پرداختند. سوزت کوتور فیلمنامه این اثر را بر مبنای کتابی نوشته مگی سگینز نوشته است.

داستان این فیلم درباره تاچر است که رفتار نامناسبی با همسر خود را دارد، تا اینکه هر دو در نهایت تصمیم به جدایی می‌گیرند، ولی آقای تاچر به خاطر نفوذی که دارد، موفق می‌شود فرزندانش را بگیرد و ....قسمت اول این فیلم روز سه‌شنبه 28 فروردین ماه و قسمت دوم روز جمعه 31 فروردین ماه روی آنتن شبکه دو می‌رود.

کد خبر 471240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha