پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۳۶

استاندار آذربایجان‎ شرقی:

تبریز به قطب سوم خودروسازی ایران تبدیل می‌شود

تبریز به قطب سوم خودروسازی ایران تبدیل می‌شود

تبریز- استاندار آذربایجان‎ شرقی با اشاره به ظرفیت های صنعتی و خودرویی استان و شهر تبریز گفت: تبریز به قطب سوم خودروسازی ایران تبدیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پورمحمدی صبح امروز پنج شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در تبریز برگزار شد اظهار داشت: ارتقای توان خودروسازی تبریز اولویت مسئولان است و تلاش می کنیم تا از ظرفیت ها و پتانسیل های بالای اقتصادی و صنعتی آذربایجان شرقی استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه قرارداد سه جانبه قطب سوم خودرو نیز با حضور وزیر صمت و رئیس مجلس امضا شده است، ادامه داد:‌ البته ما علاوه بر صنعت خودروی استان در حوزه های مختلف برنامه هایی داریم که برای تحقق آنها نیازمند مساعدت های وزارت صمت هستیم.

استاندار آذربایجان‎ شرقی با بیان اینکه راه اندازی ذوب در مجتمع مس سونگون دیگر مطالبه مسئولان و مردم از وزارت صمت است، گفت: متاسفانه در زمینه مس سونگون شاهد خام فروشی و متضرر شدن استان در این خصوص هستیم.

پورمحمدی با تاکید بر اینکه ذوب مس یعنی نفت آذربایجان، ادامه داد: در حال حاضر به خاطر خام فروشی متضرر هستیم و باید تلاش کنیم فراورده‎های مس فرآوری و تبدیل به ارزش افزوده و ثروت برای استان شود.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی راه حل مشکلات کشورمان است، گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه بتوانیم صنایع پایه و مادر را تقویت کنیم نه اینکه بخواهیم مشابه این صنایع موجود را مجدد احداث کنیم.

پورمحمدی افزود: معادن زیادی در استان وجود دارد. امکانات بالقوه خوبی وجود دارد که باید تلاش کنیم این معادن به بهره برداری برسند.

کد خبر 4716572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha