پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۰۸

رئیس اداره میراث فرهنگی رامسر:

بافت تاریخی رامسر نیازمند حفاظت است

بافت تاریخی رامسر نیازمند حفاظت است

رامسر - رئیس اداره میراث فرهنگی رامسر با اشاره به اهمیت بافت تاریخی شهر بر لزوم تلاش برای حفظ این میراث فرهنگی تاکید کرد.

نادر سحرخیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بافت تاریخی و فرهنگی شهر رامسر با توجه به تأثیر گذاری فوق‌العاده در جذب توریست برای این شهر یک پتانسیل محسوب می شود و به رغم ارزش و اهمیتی که امروزه برای بناها و بافت های تاریخی مورد اتفاق نظر قرار گرفته است اما مقوله حفاظت از این ثروت های فرهنگی و تاریخی و چگونگی تحقق آن در کشور ما همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

وی افزود: متأسفانه آسیب پذیری این آثار در برابر طیف وسیعی از مخاطرات و عوامل آسیب رسان، بیش از آن که اندیشه حفاظت از این آثار را در برابر عوامل یاد شده بارورتر کند، اندیشه حذف یا استحاله آنها را بارور کرده است.

وی تصریح کرد: تداوم این نوع نگاه نسبت به بافت ها و بناهای تاریخی با موضوعیت کلی حفاظت در تعارض بوده موجودیت بخش عمده ای از مواریث فرهنگی و تاریخی ما را در معرض آسیب بزرگ تری قرار داده است.

سحرخیز گفت: بافت تاریخی و فرهنگی شهر رامسر با توجه به تأثیر گذاری فوق‌العاده در جذب توریست برای این شهر یک پتانسیل محسوب میشود و باید همه تلاش کنیم آن را حفظ کنیم.

وی افزود: خیلی از شهر ها امروزه موقعیت شهر رامسر را ندارند و آسیب پذیر شده اند لذا باید از این ثروت های فرهنگی با جدیت مراقبت کنیم.

کد خبر 4717412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha