پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۵۸

دبیرکل مجمع مجالس آسیایی عنوان کرد:

ورود گردشگران سلامت به کشور؛ عامل ارزآوری و تحریم‌شکنی

 ورود گردشگران سلامت به کشور؛ عامل ارزآوری و تحریم‌شکنی

مشهد- دبیرکل مجمع مجالس آسیایی گفت: همزمان با ورود هر گردشگر سلامت به کشور تا ۵ هزار دلار و معادل ۸۰ بشکه نفت، ارزآوری می‌شود از این رو صنعت گردشگری، پیشران و تحریم‌شکن است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل مکرمی‌فر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ظهر امروز در جلسه‌ای با دبیر کل مجمع مجالس آسیایی، ضمن اشاره به ۲۱۴۱ تاسیسات گردشگری فعال در استان، اظهار کرد: این تاسیسات، ۳۵ هزار نفر را مستقیما و ۸۰ هزار نفر را به طور غیرمستقیم مشغول به کار کرده است.

در ادامه این جلسه، محمدرضا مجیدی، دبیرکل مجمع مجالس آسیایی گفت: همزمان با ورود هر گردشگر سلامت به کشور، سه تا پنج هزار دلار و معادل ۸۰ بشکه نفت، ارزآوری می‌شود که با توجه به سیاست‌های کاهش وابستگی بودجه به فروش نفت، گردشگری یکی از راه‌های کسب درآمدهای ارزی است. همه نگاه ما به گردشگری است، معتقدیم صنعت گردشگری پیشران و تحریم‌شکن است.

مجیدی با بیان این که مهم‌ترین مشکل ما، عرضه ضعیف با زبان بین‌المللی است، ادامه داد: باید از ظرفیت‌های بخش خصوصی کمک بگیریم و چاره‌ای نداریم جز این که گردشگری و اقتصاد مردم پایه‌ای شود.

کد خبر 4717957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha