به گزارش خبرگزاری مهر، حسن خلیل در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن همچنین گفت، حزب الله تنها زمانی که اکثریت مردم لبنان بخواهند خلع سلاح خواهد شد.
حسن خلیل در رابطه با میزان تسلیحات گروه مقاومت پس از تهاجم 33 روزه جولای سال گذشته اسرائیل به لبنان وهمچنین در صورت بسته شدن مرزهای سوریه به لبنان - که اسرائیل ادعا می کند این مسیر کریدور نقل و انتقال تسلیحات به حزب الله است - گفت که حزب الله به اندازه ای سلاح در اختیار دارد که بتواند از تهاجم اسرائیل به لبنان ممانعت کند.
در ادامه حسن خلیل مخالفت حزب الله را با استقرار نیروهای ناظر در مرزهای سوریه و لبنان اعلام کرد.
وی بر این باور است که تنها و مؤثرترین راه برای خروج از بحران سیاسی اخیر در لبنان انتخابات است.
به گزارش مهر، گروه های موافق و مخالف دولت لبنان هم اکنون پیرامون دو مسئله تشکیل دادگاه بین المللی در خصوص پی گیری پرونده ترور رفیق حریری نخست وزیر پیشین لبنان و تشکیل دولت وحدت ملی اختلاف نظر دارند که این اختلافات سبب بروز تنش های سیاسی در این کشور شده است.
درهمین رابطه گروه های مخالف که حزب الله نیز در جمع این گروه ها قرار دارد، دولت فؤاد سنیوره را غیر قانونی و نامشروع می دانند و تاکید دارند که این دولت به سبب خروج برخی از وزرا از این کابینه، نماینده همه اقشار لبنان نیست و خواهان تشکیل دولت وحدت ملی برای مشارکت همگان در تصمیم گیری های کشورهستند که تاکنون دولت لبنان به این درخواست تن نداده است.
نظر شما