پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۰۳

توسط دادگاه لبنان؛

حکم رسمی بازداشت «قصاب الخیام» صادر شد

حکم رسمی بازداشت «قصاب الخیام» صادر شد

دادگاه نظامی لبنان امروز سه شنبه طی جلسه ای حکم رسمی بازداشت «عامر الیاس فاخوری» جاسوس اسرائیلی ملقب به «قصاب بازداشتگاه الخیام» را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، اولین جلسه دادگاه محاکمه «عامر الیاس فاخوری» جاسوس اسرائیلی امروز سه شنبه در یک دادگاه نظامی تشکیل شد.

بر اساس این گزارش، دادگاه در این جلسه حکم رسمی بازداشت «عامر الیاس فاخوری» جاسوس اسرائیلی ملقب به «قصاب بازداشتگاه الخیام» را صادر کرد.

این درحالی است که وی پیشتر به صورت موقت بازداشت شده بود.

از سوی دیگر، هیأتی از سفارت آمریکا قصد ورود به دادگاه نظامی برای دیدن الفاخوری را داشتند اما اجازه ورود پیدا نکردند.

لازم به ذکر است، طبق اعلام اداره کل امنیت عمومی لبنان، فاخوری پیشتر در آمریکا متواری شده بود که پس از بازگشت به لبنان، در جریان عملیات اطلاعاتی بازداشت شد. 

بر اساس اعلام این نهاد امنیتی، فاخوری در اعترافات خود گفته است که در سال ۲۰۰۰ پس از فرار به فلسطین اشغالی، شناسنامه و گذرنامه اسرائیلی دریافت کرده و پس از آن اراضی اشغالی فلسطین را ترک کرده است.

فاخوری معروف به «قصاب الخیام» در اواخر دهه هفتاد در جنوب لبنان مسئول بازداشتگاه الخیام بود و با همکاری با رژیم صهیونیستی، نقش زیادی در شکنجه زندانیان در این بازداشتگاه که عمدتا از جنوب لبنان بودند، داشت.

کد خبر 4721218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha