به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر شاهمرادی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال با اشاره به نقش مهارت آموزی در میان اقشار مختلف جامعه، اظهار کرد: ضروری است در کنار آموزش عالی، مهارت آموزی نیز صورت گیرد تا فارغ تحصیلان بتوانند در کنار آموزش تئوری و نظری به صورت عملی مهارت کسب کنند.
وی با بیان اینکه یادگیری مهارت می تواند منجر به کار آفرینی شود، افزود: فرهنگ و تفکر کارآفرینی باید نهادینه شود و جوانان با بهره گیری از تخصص، اقدام به خود اشتغالی کنند، در این راستا دولت نیز با حمایت از تولید و اشتغال تمام توان خود را بکار خواهد برد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با اشاره به آموزش های مهارتی صورت گرفته در سال گذشته، بیان کرد: ۶۷ هزار نفر با تحصیلات دکتری در سال ۹۷ از آموزش های فنی و حرفه ای در سراسر کشور استفاده کرده اند که این نشان دهنده اهمیت مهارت آموزی در ایجاد اشتغال است.
شاهمرادی اضافه کرد: در حال حاضر هفت مرکز فنی و حرفه ای در جوار دانشگاهای استان البرز مستقر هستند.
وی با اشاره به اعتبار آموزش فنی وحرفه ای، افزود: متاسفانه سهم سازمان فنی حرفه ای ۱.۶ درصد از اعتبار آموزش کشور را به خود اختصاص داده است که نیاز به تجدید نظر دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: رشد و توسعه مهارت آموزی نه تنها می تواند اشتغال استان را افزایش دهد بلکه در کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت اقتصاد خانواده نیز موثر است.
شاهمرادی در بش دیگری با اشاره به نقش مهارت آموزی در کاهش جرائم، گفت:۷۰ درصد افرادی که برای اولین بار وارد زندان می شوند فاقد تخصص و مهارت هستند که با آموزش حرفه ای می توان تغییر مسیر مثبتی در زندگی آنها ایجاد کرد. آمار نشان می دهد که فقط ۵ درصد از افرادی که در زندان مهارتی را آموزش می بینند دوباره به زندان باز گردانده می شوند، طی شش ماه گذشته ۷۲۴ نفر در زندان ها تحت آموزش قرار گرفته اند.
نظر شما