پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۴۸

سرپرست فرمانداری شاهرود:

۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در پروژه سد مجن هزینه شد

۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در پروژه سد مجن هزینه شد

شاهرود - سرپرست فرمانداری ویژه شاهرود بابیان اینکه یکی از اقدامات ویژه انجام‌شده در شمال این شهرستان ایجاد سد مجن ‏بود، گفت: برای این طرح ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است‎.‎

به گزارش خبرنگار مهر، احمد خرم ظهر چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی شورای شهر مجن با استاندار سمنان به میزبانی این شهر ضمن بیان اینکه سد مجن یکی از مهم‌ترین طرح‌های امور آب در سطح شهرستان شاهرود است، تأکید کرد: این طرح بااعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید و امروز عملیات آسفالت مسیر و بخشی از پل‌سازی و اقدامات عمرانی آن باقی‌مانده است.

وی بابیان اینکه امیدواریم مابقی نیازهای سد مجن نیز برطرف شود، تأکید کرد: این سد علاوه بر رفع بخشی از نیاز آبی دشت بسطام و شهر شاهرود و مجن و ... می‌تواند قطب گردشگری شمال شهرستان شاهرود نیز محسوب شود چراکه دارای جاذبه‌های فراوانی چون آبشار تنگه داستان است.

سرپرست فرمانداری شاهرود بابیان اینکه مجن دارای ظرفیت‌های خوبی است، گفت: گردشگری، صنایع‌دستی و کشاورزی و باغداری در کنار دامداری ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند مجن را به توسعه خوبی برسانند.

مجن نیازمند سالن مدیریت بحران

شهردار مجن نیز در این نشست بابیان اینکه طرح جامع این شهر در سال ۹۳ مصوب و در حال اجرا است، گفت: یکی از نیازهای شهرداری این شهر، ایجاد سالن مدیریت بحران برای اقدامات عاجل در راستای جلوگیری از بروز مخاطرات است.

محمد زمانی بابیان اینکه شهرهای کوچک مثل مجن ازنظر منابع مالی در مضیقه هستند، گفت: ما از استانداری سمنان در این راستا طلب مساعدت داریم که برای شهرهای کوچک تدبیری اندیشیده شود برای مثال مجن یکی از شهرهای پلکانی ایران است که مانند سایر شهرهای ازاین‌دست با مشکلات کمبود زمین روبرو است لذا باید در این زمینه‌ها به مردم کمک شود.

وی بابیان اینکه آب شرب یکی از نیازهای اساسی شهر مجن است، گفت: تغییر کاربری چاه آب مجن یکی از مسائلی است که می‌تواند مشکلات این حوزه را رفع کند.

تحقق تغییر الگوی کشت در مجن

سید حسین سادات عضو شورای شهر مجن نیز در این نشست ضمن بیان اینکه ساخت مجتمع دامداران در مجن می‌تواند یکی از مسائل و اولویت‌های این شهر باشد، گفت: مجن دارای ثروت‌ها و پتانسیل‌های فراوانی است لذا باید از این ظرفیت‌ها به‌خوبی استفاده کرد.

وی بابیان اینکه در حوزه کشاورزی مجن تغییر الگوی کشت محقق شده است، تأکید کرد: امروز شاهدیم که بسیاری از اراضی این منطقه از سیب‌زمینی به سیب و زردآلو تغییر کاربری داده‌اند و حتی شاهد تخریب مزارع و ساخت باغات به‌جای آن‌ها هستیم اما به‌هرروی مشکلاتی نظیر سرمازدگی سبب شده تا کشاورزان شرایط دشواری داشته باشند.

این عضو شورای شهر مجن همچنین گفت: تخریب‌ها و فعالیت‌های مخرب معدن بوکسیت در شاهوار حیات‌وحش منطقه را به باغات سرازیر کرده و این امر باعث خسارت شده است و از سوی دیگر بیم شکار حیوانات وحشی نیز در مجن می‌رود که امیدواریم در این زمینه نیز کاری صورت گیرد، همچنین تردد بالای کامیون‌ها و تریلی‌های معدن و حجم بالای ترافیک در جاده مجن یکی از مخاطرات این شهر است.

کد خبر 4722088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha