پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ شهریور ۱۳۹۸، ۲۲:۰۱

سازمان ملل: در تلاش برای صدور ویزای مقامات ایرانی هستیم

سازمان ملل: در تلاش برای صدور ویزای مقامات ایرانی هستیم

سازمان ملل اعلام کرده در تلاش برای حل مشکل صدور ویزای مقامات ایرانی در جریان سفر به نیویورک جهت شرکت در نشست عمومی سالانه است.

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری مهر به نقل از تله ریپورتر، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل از تلاش این سازمان برای حل مشکل صدور ویزای مقامات ایرانی جهت شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی در نیویورک آمریکا خبر داد.

در این ارتباط گوترش گفت: ما در ارتباط با کشور میزبان(آمریکا) هستیم تا مشکلات مربوط به صدور ویزا را حل کنیم و امیدوارم این مشکل حل شود.

اظهارات دبیرکل سازمان ملل پس از آن صورت گرفته که برخی رسانه‌ها از عدم وصول ویزای آمریکا برای مقامات ایرانی جهت شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل خبر دادند و گفتند: تأخیر دولت آمریکا در صدور ویزا ممکن است باعث عدم حضور روحانی در رویداد بین المللی سالانه و دیپلماتیک سازمان ملل شود.

مطابق ماده ۱۲ «موافقتنامه مقر» که بین دولت آمریکا به عنوان دولت میزبان و سازمان ملل امضا شده، امریکا قطع نظر از «نوع روابط با دولت های عضو سازمان» ملزم به تسهیل تردد نمایندگان اعضای سازمان ملل است.

کد خبر 4722656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
      0 0
      تلاش کن با آن سازمان بی سازمانت
    • IR ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
      0 0
      اجلاس سازمان ملل متحد باید در کشور دیگری برگزار شود زیرا که اهلیت آمریکا برای میزبانی را از دست داده است