پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۰۰

امام جمعه آران و بیدگل:

امید و پشتکار رمز پیروزی ملت ایران در ۴۰ سال گذشته بوده است

امید و پشتکار رمز پیروزی ملت ایران در ۴۰ سال گذشته بوده است

آران و بیدگل- امام جمعه آران و بیدگل گفت: امید و دوری از یاس به همراه پشتکار قوی رمز پیروزی ملت ایران در دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت اله سید محمد موسوی در مراسم آغازین سال تحصیلی و زنگ نماز در آموزشگاه مرحوم شبان آران و بیدگل اظهار داشت : دانش آموزان امروز ایران اسلامی که آینده سازان کشور هستند با همین نیروی پشتکار و دوری از یاس و ناامیدی می  توانند حلال مشکلات کشور در آینده باشند.

وی در ادامه برپایی نماز جماعت در تمامی مدارس شهرستان را شاخص شمرد و افزود: همت بالای مسئولان و دانش آموزان موجب شده که طبق آمار در تمامی ۱۳۰ واحد آموزشی شهرستان نماز جماعت برگزار شود.

امام جمعه آران و بیدگل آغاز سال تحصیلی را بهار تعلیم و تربیت، علم و دانش و مهرورزی دانست و تصریح کرد:  سال تحصیلی که مقارن با ماه محرم و هفته دفاع مقدس است را پاس می داریم.

آیت اله موسوی آموزش در مدارس را راه نهادینه کردن فرهنگ آزادی و کمال انسانی در جامعه دانست و ابراز داشت: اگر ما بتوانیم نماز را درست اقامه کنیم حقیقت آزادی وجودی انسانی را رقم زده ایم.

وی ادامه داد: ما باید با الگو قرار دادن راه امامان صفات الهی را در خودمان رشد دهیم و به تقرب به درگاه الهی دست پیدا کنیم.

کد خبر 4726739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha