به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده روز دوشنبه در جلسه کارگروه امور زیر بنایی و شهرسازی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: در راستای اجرای توسعه و عمران طرح جامع شهر اراک، با لغو پروژه ۵۵متری باید طرح جایگزینی با تکیه بر تدابیر معطوف به مدیریت ترافیک در شهر اراک تعریف شود.
وی ادامه داد: مسیر خیابان نیسانیان تا میدان ولیعصر(عج) اراک سهل الوصول ترین مسیری است که در طرح جایگزین طرح ۵۵ متری قابل اجرا می باشد و در کاهش بار ترافیکی سطح سه موثر است.
استاندار مرکزی گفت: این مسیر می تواند به بهترین شکل ممکن کف مطالبات مردمی را هموار سازد و باید شورای شهر این موضوع را به تاکید برساند تا ظرف دو هفته آینده در شورای برنامه ریزی استان مرکزی تعیین تکلیف شود. در مسیر طرح جایگزین ۵۳ پلاک خانه مورد تملک قرار می گیرد.
آقازاده اظهار کرد: اجرای طرح ۵۵ متری بالغ بر دو میلیارد تومان هزینه به همراه داشت و با توجه به اراضی که شهرداری اراک برای اجرای ۵۵ متری معبر تمرکز کرده و خود مالکین مسیر به دلیل تشویق ها حاضر به عقب نشینی هستند، این طرح سریع به بهره برداری می رسد و بار مالی برای شهرداری اراک به همراه ندارد.
آقازاده گفت: شهرداری اراک از نظر محاسبات مالی می تواند برای تملک این ۵۳ پلاک و مابقی پلاک ها اقدام کند.
وی تاکید کرد: این طرح با تمامی مشکلات و موانع نسبت به طرح ۵۵ متری قابل توجیه و اجرا است و کاهش مسایل و مشکلات مردمی را به دنبال دارد و برای اجرای آن به تعامل نیاز داریم.
استاندار مرکزی تاکید کرد: طرح جایگزین طرح ۵۵ متری در شورای شهر اراک با نگاه کارشناسی بررسی شود تا هرچه سریع تر این مشکل را حل کنیم.
نظر شما