۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۸

استاندار سیستان و بلوچستان:

پروژه‌های اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان محدودیت اعتباری ندارند

پروژه‌های اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان محدودیت اعتباری ندارند

زاهدان - استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پروژه‌های اقتصاد مقاومتی محدودیت اعتباری ندارند، گفت: ۲۸ پروژه اقتصاد مقاومتی برای استان تعریف شده که ۲۶ مورد آن تائید شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، احمد علی موهبتی در جلسه ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در حوزه اقتصاد مقاومتی، توجه به اولویت های هر بخش، مهم و لازم است.

 وی افزود: طرح‌های اقتصاد مقاومتی استان سیستان و بلوچستان به لحاظ نوع و میزان اثرگذاری در زمینه توسعه و اشتغال در اولویت اجرا قرار دارند.

 استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: روند اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان به صورت جدی پیگیری و در سامانه «نیپا» ثبت و پایش می‌شود.

وی گفت: اختصاص ۳۰۰ میلیون یورو به راه آهن «چابهار- زاهدان» از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی از جمله این پروژه ها است و موید اولویت و اثرگذاری این پروژه در حوزه ملی و فراملی است.

موهبتی تصریح کرد: مدیران و مسئولان این استان باید با استفاده از همه ظرفیت‌های دولتی و مردمی برای تحقق اهداف و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.

وی بیان داشت: تاکید بر توجه به حوزه اقتصاد مقاومتی به معنی مغفول ماندن از سایر وظایف مربوط به یک دستگاه اجرایی نیست.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: حوزه معدن یکی از حوزه‌های اولویت‌دار در استان است که تا پایان امسال شاهد رونمایی یک اتفاق ویژه معدنی و جهش استان در این حوزه خواهیم بود.

وی به نقش رسانه ها در انعکاس فعالیت های انجام شده در سیستان و بلوچستان پرداخت و افزود: رسانه‌ها به ویژه صداوسیما می توانند؛ با تهیه خبر و مصاحبه با مسئولین دستگاه‌های فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی، در راستای اطلاع رسانی فعالیت‌های این حوزه کمک کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: بهره‌وری مناسب در تمام حوزه‌های اداری و غیر اداری مهم و کارآمد است که باید به آن توجه ویژه‌ای کرد.

غلامرضا مالکی با اشاره به اینکه کشاورزی یکی از مشاغل اصلی در کشور محسوب می‌شود و بیشترین سرانه آبی را به خود اختصاص داده، افزود:سرانه تولید محصول کشاورزی در ایران یک کیلوگرم محصول به ازای هر مترمکعب است در حالیکه این رقم در خارج کشور ۳ کیلوگرم است.

وی ادامه داد: سه اصل نیروی انسانی کارآمد، انرژی ارزان و تامین غذای سالم مواردی هستند که در توسعه یک کشور نقش مهمی دارند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این ظرفیت‌ها در کشورمان وجود دارد اما آنگونه که باید تاکنون از آن استفاده نشده است..

وی بیان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان اولویت و برنامه‌های خوبی در نظر گرفته شده که در حال انجام است.

کد خبر 4727249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha