پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۴

یک روایتگر دفاع مقدس:

ملت ایران قهرمانان دوران دفاع مقدس هستند

ملت ایران قهرمانان دوران دفاع مقدس هستند

ساری - یک محقق و روایتگر دفاع مقدس با اشاره به تفاوت دفاع مقدس با سایر جنگ ها گفت: دفاع مقدس قهرمان نداشت و همه آحاد ملت در ان نقش آفرینی کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محموزاده پیش ازظهر سه شنبه در همایش جلوه های فرهنگ عاشورایی در جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه استکبار تمایل ندارد جریانی در خاورمیانه ماندگار ماند اظهار داشت: حضرت امام راحل با زیرکی و حمایت مردمی در این منطقه جریان را در دست می گیرد و استکبار تاکنون نتوانست کاری انجام دهد.

وی با اظهار اینکه دوران عربستان به سرآمده است تصریح کرد: در منطقه خاورمیانه قرار نیست اشتباه جنگ جهانی رخ دهد و باید بدانیم جنگ هشت سال دفاع مقدس با سایر جنگ ها متفاوت بوده است.

وی با عنوان اینکه جنگ دوران دفاع مقدس قهرمان نداشته است ادامه داد: صدام معتقد بود اگر ایرانی ها « روح الله» و « کربلا» را نداشتند سرنوشت جنگ به نفع عراق تمام می شد.

محمودزاده با اظهار اینکه حسن باقری از مغزهای متفکر دوران دفاع مقدس به شمار می رود به نقش جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس و مهندسی جنگ اشاره کرد و گفت:طبق تحقیقات در سه منطقه از جمله چذابه، صدام به دلیل احساس خطر کردن خود وارد منطقه عملیاتی شده بود.

این روایتگر دوران دفاع مقدس درباره نامیدن جهاد سازندگی به عنوان سنگرسازان بی سنگر به نقش بی بدیل آنان در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: خدمات جهاد سازندگی در این دوران قابل تقدیر است.

فلاح معاون توسعه و منابع انسانی جهاد کشاورزی مازندران نیز با گرامیداشت دوران دفاع مقدس گفت:در دوران دفاع مقدس گنجینه های ارزشمندی نهفته است و یافته های این دوران باید به نسل های بعدی منتقل شود.

کد خبر 4727413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha